Doğu Perinçek: NATO'dan Çıkarsan Patlıcan Fiyatları Düşer
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Doğu Perinçek: NATO'dan Çıkarsan Patlıcan Fiyatları Düşer

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten NATO hakkında son dakika açıklaması geldi.

Siyaset 6 Tem 2022 13:59 0
Doğu Perinçek: NATO'dan Çıkarsan Patlıcan Fiyatları Düşer

Doğu Perinçek'ten ekonomi yorumu geldi: Domates ve patlıcan fiyatlarının artışı NATO yüzünden.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bir son dakika açıklamasında bulundu. Perinçek yaptığı açıklamada domates ile patlıcan fiyatlarındaki yüksek seviyelere gelen eleştirilere yanıt verdi ve kimsenin aklına gelmeyecek bir çözüm önerisi sundu. 

Açıklamasına Madımak'ı anarak başlayan Perinçek, "Bugün acı bir gün. 29 yıl geçti ama 29 bin yıl geçse o Madımak yangınının ateşli bizde yanmaya devam edecek. Saygı ile anıyoruz. NATO'nun gladyosunun yaktığı Madımak'ta aydınlarımızı sanatçılarımızı anıyoruz." dedi.

Domates ve patlıcan fiyatlarındaki pahalılığı NATO'ya bağlayan Doğu Perinçek, Türkiye'nin NATO'dan çıkması durumunda domates ve patlıcan fiyatlarında düşüş olacağını söyledi. 

Sadece domates ve patlıcanla da kalmayan Perinçek, NATO'dan çıkılması durumunda benzin, elektrik başta olmak üzere her şeyin ucuzlayacağını söyleyerek, "NATO’dan çıkarsak domates, patlıcan fiyatları düşer. Ucuz elektrik, ucuz mazot, ucuz benzin.. Bunların hepsi NATO’ya karşı bağımsız başı dik bir Türkiye siyasetine bağlıdır" ifadelerini kullandı. 

İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek ve partisinin yayın organı olan Ulusal Kanal, NATO'ya karşı mücadele ettiklerini, NATO'dan çıkılması gerektiğini sürekli olarak dile getiriyor. 

Perinçek ise bugünkü ilginç çıışında patlıcan ve domates fiyatlarında NATO'nun parmağı olduğunu söyleyerek , NATO2dan çıkılması durumunda Türkiye'de her şeyin ucuzlayacağını söyledi.

İşte o açıklama:

Finans7.com  | Ankara Kaynak : Ulusal Kanal

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç