Doğu Perinçek: Muhtarlıklar kazandık, başarılıyız
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Doğu Perinçek: Muhtarlıklar kazandık, başarılıyız

Doğu Perinçek yaptığı son dakika açıklamasında muhtarlıklar kazandıklarını ve başarılı olduklarını söyledi.

Seçim 1 Nisan 2024 0
Doğu Perinçek: Muhtarlıklar kazandık, başarılıyız

Doğu Perinçek: Muhtarlıklar kazandık. Başarılıyız.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bir son dakika açıklamasında bulundu. Perinçek yaptığı açıklamada 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin başarı ortaya koyduğunu söyledi ve kırsaldan gelen bir dip dalga olduğunu iddia etti.

Seçim sonuçlarının ardından bir canlı yayına katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 31 Mart yerel seçiminde partisinin elde ettiği sonuçları değerlendirdi.

Ulusal Kanal canlı yayınında seçim sonuçlarını ve partisinin elde ettiği sonuçları değerlendiren Perinçek, Vatan Partisinin Adana, Kahramanmaraş, Sivas ve Uşak'a bağlı mahalleler ile bazı köylerde muhtarlıklar kazandığını ve bunun bir başarı olduğunu dile getirdi.

AK Parti ile MHP'yi terk edenleri kucakladıklarını söyleyen Perinçek, kırsaldan gelen bir değişime imza atacaklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin her yöresinden Vatan Partisi tabanda önemli başarılar kazandı" diyen Perinçek, "İktidar amacıyla halk hareketinin nüveleri oluşmakta. Halk hareketi AK Parti ve MHP'yi terk eden ama onların tabanını kucaklayan bir hareket olacaktır"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç