DMR borsada işleme başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DMR borsada işleme başlıyor

Son dakika haberi: DMR Unlu MAmüller borsada işleme başlama tarihi hakkında açıklama geldi. İşte borsada işlem tarihi.

Halka Arz 28 Eylül 2023 11:08 0
DMR borsada işleme başlıyor

DMR borsada ne zaman işleme başlayacak?

DRM Unlu Mamüller tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve borsada işleme başlama tarihinin belli olduğuna yer verildi.

Rekor düzeyde halka arzına başvuru olan Simit Sarayı'nın borsada işlemeb aşlama tarihi hakkında az önce açıklama geldi. A1 Capital öncülüğünde borsaya açılan DMR Unlu Mamüller talep toplamayı geçen hafta tamamlamış ve sonuçları Pazartesi günü açıklanmıştı.

Geçen açıklanan talep toplama sonuçlarından sonra 3 milyondan fazla yatırımcı, borsada işleme başlama tarihinin ne zaman olduğunu araştırmaya başladı.

Konu ile ilgili Borsa İstanbul'a bir bildirim yapıldı. Yapılan bildirime baktığımızda DMR'nin talep toplama sonuçlarının ardından 29 Eylül 2023 Cuma günü borsada işleme başlayacak.

KAÇ LOT VERDİ?

10.24 TL'den talep toplaması alınan DMR, kişi başına 14 lot hisse dağıtımı yaptı. 143 liralık hisse dağıtımı sonrası yarın borsada işlem başlayacak.

Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7.com tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 Teknoloji herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç