Diyarbakır'dan Iğdır'a giden otobüs trafik kazasından görüntüler geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Diyarbakır'dan Iğdır'a giden otobüs trafik kazasından görüntüler geldi

Diyarbakır'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Silvan yolunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

3.Sayfa 7 Ocak 2023 08:41 0
Diyarbakır'dan Iğdır'a giden otobüs trafik kazasından görüntüler geldi

Diyarbakır'dan son dakika haberi: Devrilen yolcu otobüsünde çok sayıda ölü ve yaralı var.

Diyarbakır'dan Iğdır'a doğru gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Diyarbakır'dan çıktıktan sonra Diyarbakır Silvan arasındaki karayolda , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı şoförünün kontrolünden çıktı. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kontrolden çıktı ve devrildi. Devrilen otobüs yan yattı.

Otobüsten çıkabilen hafif yaralı vatandaşalr hemeen sağlık ekiplerini aradı ve durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgey sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede 1'i bebek olmak üzere toplamda 5 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada 23 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri , olay yeri savcısının incelemesinin ardındna adli tıp morguna kaldırılırken ilk müdahalesi- bölgede yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç