Dilencinin Aylık Geliri 10 Bin 800 TL
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dilencinin Aylık Geliri 10 Bin 800 TL

Taksim'de kameralara yansıyan dilencinin birkaç saatlik kazancı şaşırttı. Dilenci, gün sonunda yol kenarında hasılatını saydı.

Yerel Haberler 4 Haz 2022 19:58 0
Dilencinin Aylık Geliri 10 Bin 800 TL

Dilencinin aylık geliri 10 bin 800 lira.

Milyonlarca genç, iş arıyor ve bir kuruma atanarak hayatını kurmak istiyor. Asgari ücret ya da ortalama 6-7 bin liraya iş bulunan gençler, tabiri caizse öpüp başına koyuyor.

Bir taraftan da milletin duygularını sömürerek asgari ücretin iki katından fazla para kazanan insanlar var. Bazıları gerçekten ihtiyacı olduğu için dilenirken bazıları da ciddi paralar kazandığı için bunu meslek haline getirmiş.

PARA SAYARKEN YAKALANDI

Emniyet ekipleri tarafından düzenlenen bir operasyonda dilencilerin insanların yoğun olduğu noktaları mesken tuttuğu ve buralarda insanların duygularını sömürerek para kazanmaya başladığı tespit edildi. 

İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'nden gelen son dakika bilgilerine göre Taksim Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunan bir kadın dilenci, yerli ve yabancı turistlerin duygularını , zaaflarını sömürerek para toplamaya başladı.

Burada merdivenlerde oturan ve gelen geçenden duygu sömürüüsü yaparak para toplamaya başlayan kadın, bir süre sonra topladığı parayı saymaya başladı. Kameralara yansıyan bu anlarda kadının 2-3 saat içinde 360 lira para kazandığı görüldü. 

İKİ DEFA SAYDI

Parasını bir defa saydıktan sonra iştaha gelen kadının bir daha parasını saydığı ve dilenmeye devam ettiği görüldü. 

ÇORUM'DA YAKALANAN DİLENCİNİN 5 SAATTE TOPLADIĞI PARA: 400 LİRA

Çorum'da geçtiğimiz aylarda yakalanan bir dilencinin 5 saat içinde 400 lira para topladığı ortaya çıktı. 

İZMİR'DE DİLENCİNİN GÜNLÜK KAZANCI: 1164 TL

İzmir’de, Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda devriye gezen İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin yakaladığı dilencinin üzerindne 1164 lira çıktı. Dilenci, bunu kimseden zorla almadığını , herkesin kendi isteği ile verdiğini söyledi ve bunun bir günlük kazancı olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç