Diğer Borçlara da Af Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Diğer Borçlara da Af Geliyor

Borçlar silinmeye başlandı. Bazı vergi borçları, GSS borçları silindi ve sıra diğer borçlara geldi.

Kredi 22 Haz 2022 20:57 50
Diğer Borçlara da Af Geliyor

Borçlar silinmeye başlandı: Sıra diğer borçlarda.

Devlet ,birçok borcu silmeye başladı. Farklı başlıklar altında vatandaşlardan alınan vergiler, masraflar ve cezalara indirimler, aflar gelmeye başladı. Afların başlaması ile birlikte birçok borcda af için beklenti oluşmaya başladı.

KULÜPLERİN VERGİ BORÇLARINA AF GELDİ

Geçen ay Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bir açıklama yapmıştı. Çebi açıklamasında, "200 milyonluk vergi borçlarını, 16 milyon liraya indirdik. Ankara'ya git gel. Yalvardık, yakardık. Allah yapanlardan da razı olsun. Diğerlerine de yapıldı ama bizi hakikaten sevdiler ve gereğini de yaptılar." dedi.

Bu açıklamaya bakacak olursak sadece Beşiktaş'ın değil diğer kulüplerin de vergi borçlarının silindiği görülüyor.

GSS BORÇLARINA AF GELDİ

Genel Sağlık Sigortasının 10 bin liralık kısmına af geldi. 10 bin liranın altında borcu olan vatandaşların borçları silindi. 10 bin liranın üstüne de düzenleme geldi ve borcunu ödeyeceklerin 10 bin lira borcu silinecek. Diyelim ki 15 bin lira borcunuz var. Bu borcun 5 bin lirasını ödediğinizde 10 bin liralık kısmı silinecek. Ancak ödeme yapmazsanız borçlarınız silinmez.

ERDOĞAN : 239 MİLYAR LİRALIK ALACAKTAN VAZGEÇİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Geçen sene 154 milyar vergi gelirinden vazgeçtik. 2022 yılında bu rakam 239 milyar liraya çıkacak." ifadeleirni kullandı ve devletin bazı alacaklarından vazgeçeceğini söyledi. 

Bu açıklama sonrası GSS borçlarına af geldi. 

BAŞKA BORÇLARA DA AF GELMESİ BEKLENİYOR

Seçimlere 1 yıldan az zaman kala devlete olan borçlara yapılandırma ve af beklentisi arttı. Vatandaşlar, KYK borçlarına af bekliyor. KYK borçlarının yanı sıra vergi cezaları, trafik cezaları ve diğer borçlar için de vatandaşlar düzenleme bekliyor.

Banka kredi borçlarına erteleme talebi var: Enflasyonun rekor kırdığı bugünlerde milyonlarca vatandaş, bankalara olan kredi borçlarını ödemede oldukça zorlanıyor. Hayat pahalılığının olumsuz etkileri nedeniyle vatandaşlar, banka borçlarına erteleme bekliyor.

Siz hangi borçlara af, erteleme bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. (Taleplerinizi yazın , sesinizi duyurmak için haber yapalım?)

Uygulamamızı indirerek borçlara af haberlerindEN bildirimle haberdar olun.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (50)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Pandemi kredileri silinsin destek verileceği yerde borç verildi.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Maske cezaları da silinsin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Peki ya ödeyenler ne olacak????? Af çıkacağını bilsek bizde ödemezdik! AKP iyice sabrımı taşırdı aileden 5 oy kaybetti çevremdekilerde AKP ye oy vermeyecek gibi kısacası bu seçim AKP nin sonu gibi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
KYK 😔
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Trafik cezaları