DFSK Motor Türkiye'ye geliyor: Fiyat listesi ne olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DFSK Motor Türkiye'ye geliyor: Fiyat listesi ne olacak?

Çin merkezli otomotiv markası DFSK Motor sonunda Türkiye'ye geliyor. 20 yıllık otomotiv devi Ekim ayında Türkiye'de 10 otomobille olacak.

Fiyat Listesi 18 Ağu 2023 10:40 0
DFSK Motor Türkiye'ye geliyor: Fiyat listesi ne olacak?

Çinli otomotiv markası Türkiye'ye geliyor.

Çin’in büyük otomotiv üreticilerinden biri olarak son dönemlerde çokça öne çıkan  DFSK Motor, SHS distribütörlüğünde tekrar Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Hakan Şahsuvaroğlu ve Yunus Şahsuvaroğlu yönetimindeki SHS, DFSK Motor’un, toplamda 10 araçla Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Gelecek araçların 3'ü benzinli SUV olacak. 4'ü benzinli ticari araç olacak. 3 araç ise elektrikli ticari araçlar olacak.

Gelen son dakika bilgilerine göre otomotiv markasının Ekim ayında Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan SHS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şahsuvaroğlu, güçlü şekilde Türkiye piyasasına giriş yapacaklarını söyledi ve “Önümüzdeki yıl ise ürün çeşitliliğini yeni mild-hibrit/plug-in hibrit SUV ve Sedan modelleriyle 13 adede çıkaracağız. Buna paralel olarak bayi yapılanmamıza da başladık. Emin adımlarla bayi ağımızın ülkemizin her bölgesinde yer alması için yola çıkıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

ÜRETİM MERKEZİ SAYISI: 7

SHS distribütörlüğünde Türkiye pazarına bundan 2 ay sonra giriş yapacak olan DFSK Motor'un ilk aşamada SUV segmentinde benzinli motorlara sahip Fengon 500, Glory 580 ve Fengon 5 modelleriyle showroomlarda yerini alacak.

Bundan 20 sene önce, 2003 yılında kurulan DFSK markası, global olarak bugüne kadar 5 milyondan fazla satış yaptı. Dongfeng Motor Grubu’nun bir parçası olan DFSK, 70’in üzerinde ülkeye satış yapıyor. Üretim merkezleri ise şu şekilde: Çin, Endonezya ve ABD. Bu ülkelerde olan üretim merkezlerinin yanı sıra Çin, ABD, Almanya, Japonya ve Endonezya’da da Ar-Ge ile akıllı platform merkezleri bulunuyor.

EKİM AYINDA TÜRKİYE'DE: PEKİ FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

Ekim ayında Türkiye'ye gelecek otomotiv markasının fiyat listesinin Eylül ayı sonunda belli olması bekleniyor. Belli olduğunda haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç