Devlete 33 bin 143 personel alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlete 33 bin 143 personel alımı

Son dakika haberi: Devlete 33 bin 143 personel, polis asker alımı başvurusu sona eriyor. İşte başvuruya ilişkin son bilgiler.

İşçi Alımı 10 Mayıs 2023 21:13 0
Devlete 33 bin 143 personel alımı

Adalet Bakanlığı, CTE, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma 33 bin 143 personel asker polis alımı başvurusu sona eriyor.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayınlanan duyurularda kamuya yapılacak 33 binden fazla personel alımının başvurusunun 11 Mayıs 2023 tarihinde sona ereceğine yer verildi. Açıklamaya göre başvuruların internet üzerinden saatler sonra sona ereceğine yer verildi. Peki ilanın başvuru bilgileri nedir?

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımlarının başvurusuna dair detaylar ve başvuru kılavuzları şu şekilde:

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANLARI

Adalet Bakanlığı personel alımı ilanları şu şekilde:

Sosyal çalışmacı, psikolog alımı için TIKLAYIN
Koruma ve güvenlik görevlisi, aşçı, kaloriferci, hizmetli, şoför, teknisyen, tekniker, mühendis, istatistikçi alımı için TIKLAYIN
İcra katibi alımı için TIKLAYIN
Zabıt katibi, mübaşir, güvenlik görevlisi, teknisyen, işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli alımı için TIKLAYIN

CTE PERSONEL ALIMI İLANLARI

Psikolog, öğretmen, sosyal çalışmacı, veteriner, mühendis, diyetisyen, fizyoterapist alımı için TIKLAYIN
İnfaz koruma memuru, ceza infaz kurumu katibi, gemi adamı, hemşire, sağlık memuru, teknisyen, şoför, aşçı, kaloriferci alımı için TIKLAYIN

JANDARMA İLANI

Jandarma 500 uzman erbaş alımı için TIKLAYIN

EGM İLANI

Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin 600 polis memuru alımı yapılıyor. Kadın erkek adaylar arasından yapılan polis alımı için TIKLAYIN (Son başvurusu 19 Mayıs 2023)

Kadın erkek ilana başvuru yapacaklarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

SONUÇLARI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı sonuçlarının 1 Haziran'da açıklanacağı bildirildi. Jandarma uzman sonuçlarının Haziran sonunda açıklanması, POMEM polis alımı sonuçlarının ise Mayıs sonunda açıklanması bekleniyor. Sonuçlardan haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç