Devlet Su işleri 1273 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı 2023 DSi KPSS taban puanları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Su işleri 1273 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı 2023 DSi KPSS taban puanları

Devlet Su İşleri tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 1273 personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Sınav 10 Mart 2023 19:34 27
Devlet Su işleri 1273 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı 2023 DSi KPSS taban  puanları

Son dakika: DSİ 1273 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Başkanlığı resmi internet adresi duyurular kısmından yayınlanan son dakika açıklamasında, başvurusu geçen aylardaalınan personel alımında başvuru sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. KPSS puanı ile yapılan personel alımında başvuru sonuçları için geçen ay duyuru yayınlanmış ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden sonra sonuçların açıklanması ile mülakat aşamalarının daha ileri tarihte duyurulacağına yer verildi.

10 Mart 2023 tarihinde yayınlanan son dakika açıklaması "1273 SÖZLEŞMELİ POZİSYONA YERLEŞEN ADAYLARA İLİŞKİN SONUÇLAR" başlığı ile verildi ve sonuçlar açıklandı. Yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere; Mühendis, Büro Personeli, Destek Personeli(Temizlik) ve Koruma ve Güvenlik Personeli unvanlarında toplam 1273 sözleşmeli pozisyona yerleşen adaylarla ilişkin sonuçlar https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinde yer almaktadır.

Diğer taraftan atamaya ilişkin istenilen evraklar ileri bir tarihte web sitemizde (www.dsi.gov.tr) duyurulacaktır"

Sonuçlara https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden ulaşabileceksiniz. Sonucunuzu baktıktan sonra >>>

KPSS TABAN PUANLARI

KPSS taban puanları, herkesin Kariyer Kapısı sayfasında kendi sonuç bölümünde yayınlandı. Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve taban puanı yazabilirsiniz. Kadın erkek adaylar  bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (27)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Sol üst menüden başvurularım-> başvurularım ve iptal olan başvurular diye iki secenek var. Atanan kişiler "başvurularım", atanamayan kişiler ise "iptal edilen başvurular" bölümünde kendi bilgilerine ulaşabilir. Ancak taban puan ve detay yok. Anlamsız!
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Seçimde goruseceZ Üçkagitcilar açıklayın taban puanlarını Bosuna mi aldık biz puanları yüksek düşük neyse kaç puanla yerleşmişler bilmekkkk en doğal hakkımız insan olun insan koskaca kurumun yaptığına bak Yazıklar olsun Hakkımız haram zıkkım olsun.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
74 puanla sıralamaya giremedim bir de 55 puan şartı koşuyor anlamıyorum
Ziyaretçi 13 Ay Önce
84.3 puanla puan sıralamasına girememişim
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Ben bakamıyorum başlangıç tarihi felan diyo