Devlet Bankası'ndan Girişimcilere Destek! 12 Ay Anapara Ödemesiz 60 Ay Vadeli Kredi Fırsatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Bankası'ndan Girişimcilere Destek! 12 Ay Anapara Ödemesiz 60 Ay Vadeli Kredi Fırsatı

Devlet Bankası Halkbank girişimcileri desteklemek için yeni finasman imkanını hayata geçiriyor.

Kredi 7 Haz 2022 17:25 0
Devlet Bankası'ndan Girişimcilere Destek! 12 Ay Anapara Ödemesiz 60 Ay Vadeli Kredi Fırsatı

Devlet Bankası Halkbank girişimcileri desteklemek için yeni finasman imkanını hayata geçiriyor. İş fikirlerini hayata geçirmek isteyenlere özel anapara ödemesiz olarak 750 bin TL’ye kadar kredi verilecek! İşte detaylar…

Türkiye’de girişimcilerin desteklenmesi ve üretime katkı sağlanmasına yönelik devlet bankalarından özel kredi destekleri sunulmaya devam ediyor. Halkbank tarafından duyurulan kredi paketi kapsamında, girişimcilerin desteklenmesine yönelik yeni finansman imkanı sunulacak. Girişimcilere 750.000 TL limitlerle 12 ay ödemesiz ve 60 aya kadar vadeli olmak üzere kredi verilecek.

60 AY VADELİ GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Halkbank teknokentte ve teknoparklarda faaliyet gösteren girişimcileri desteklemek için yeni finansman fırsatlarını duyurdu. Teknokent Destek Paketi kapsamında sunulacak krediler ve bankacılık avantajları ile girişimcilerin desteklemesi hedefleniyor. Personel maaşı ve kira ödemelerini kapsayan kredi kapsamında 60 aya kadar vade seçenekleri uygulanacak.

12 AY GERİ ÖDEMESİZ HALKBANK GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Destek kredisi kapsamında 750 bin TL limit ve 12 ay ödemesiz olarak 60 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor. Girişimcilerin AR – Ge harcamaları, mal, hizmet veya ekipman alımları, personel maaş ödemeleri ve kira ödemeleri başta olmak üzere, hayata geçirilmek istenen projenin sürdürülmesi için destek verilecek.

TEKNOKENT GİRİMCİLERİ DESTEKLENECEK

750.000 TL’ye kadar Teknokent Girişimci Kredisi kapsamında ayrıca ek avantajlar da paket içinde duyuruldu. Paraf Ticari Kredi Kartı ile girişimcilerin ticari faaliyetlerinde kullanmak üzere üst limiti içinde kalmak şartı ile 5.000 TL limitli Paraf Ticari Kredi Kartı sunuluyor.

Ayrıca ticari kredi mevduat hesabı (Dost Hesap) kapsamında da işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılanması için üst limit içinde kalmak şartı ile asgari 5.000 TL limitli Dost Hesap sunulmaktadır. EFT ve havale işlemlerinde 1 yıl boyunca ücretsiz işlem yapma fırsatı ve 6 ay boyunca POS aidatı alınmadan da işlem yapılabilmektedir. Buna ek olarak ücretsiz danışmanlık desteği, ücretsiz eğitim desteği ve Halkbank KOBİ fırsatları ile kampanyalar da kullanılabilecek. Halkbank’tan girişimciler için daha birçok farklı kredi fırsatı sunulmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç