Devlet Bankalarından Satılık Ev: Ziraat, Halk, Vakıfbank Ucuza 1+1, 2+1 ve 3+1 Satıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Bankalarından Satılık Ev: Ziraat, Halk, Vakıfbank Ucuza 1+1, 2+1 ve 3+1 Satıyor

Devlet bankaları, Türkiye geneli birçok şehirde ucuza konut satışlarına başladı. 1+1 , 2+1 ve 3+1 evler ucuza satılıyor.

Emlak 12 Mayıs 2022 11:34 0
Devlet Bankalarından Satılık Ev: Ziraat, Halk, Vakıfbank Ucuza 1+1, 2+1 ve 3+1 Satıyor

Kamu bankaları ucuza konut satıyor.

0.89 ve 0.99 faizle konut kredisi müjdesinin ardından kamu bankalarından birer son dakika açıklaması geldi ve gayrimenkul satışlarının hızlandığı, ucuza ev sahibi olmak isteyenler için ev satışlarının devam ettiğine yer verildi. Türkiye'nin birçok şehrinde satılan gayrimenkuller için yapılan açıklamada konut için başvuruların başladığına yer verildi.

ZİRAAT BANKASI EMLAK SATIŞI

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Bankamız tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller için Bankamızda kullandırılan konut kredilerinde tahsis ücreti alınmamaktadır ve ekspertiz ücretinden muaftır. Bankamız gayrimenkul satışlarında genel olarak KDV yoktur. KDV’ye tabi olan gayrimenkuller ilgili ilanların Genel Özellikler bölümünde belirtilmiştir.​​​​" ifadelerine yer verildi ve  birçok şehirde satılık evlerin olduğu, bu evler için tekliflerin beklendiği bildirildi. Ziraat Bankası resmi sayfasından yayımlanan duyuruda birçok şehirde ikinci el evlerin satışa sunulduğuna yer verildi. Yayımlanan evlerden bazıları ve bu evlerin fiyatları şu şekilde:

Ziraat Bankası gayrimenkul satışı başvuru ve detayları sayfası: 

https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-index.intengo

HALK BANK GAYRİMENKUL SATIŞI

Halkbank gayrimenkul satışı sayfasından yayımlanan açıklamalara baktığımızda evlerin fiyatlarından bazıları şu şekilde öne çıkıyor:

Halkbank gayrimenkul satışı ve başvuru detayları sayfası:

https://www.halkbankgayrimenkul.com.tr/AramaSonuclari?rdKonut=K&il=&ilce=&tur=&AltTutar=0&UstTutar=0&AltSeriNo=&UstSeriNo=&Kategori=K

VAKIFBANK GAYRİMENKUL SATIŞI

Vakıfbank resmi sayfasından yapılan açıklamada birçok şehirde gayrimenkul satışlarının yapıldığına yer verildi. Uygun fiyatlı gayrimenkul satışları için yayımlanan listede bazı evlerin fiyatları şu şekilde öne çıkıyor:

Vakıfbank gayrimenkul satışı başvuru sayfası şu şekilde:

https://vakifbank.intengo.com/gm-index.intengo

Söz konusu konutlara başvuru yapmak için bankalara müracaat etmeniz gerekmektedir.

TOKİ YENİ KAMPANYASI GELİYOR

TOKİ'den ucuza ev kampanyası geliyor. Kampanyanın detayları ve şartları belli oldu. Detayları için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç