Devlet Bahçeli: Zamlar Gelip Geçici, Müslüman'a Karamsarlık Haramdır
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Bahçeli: Zamlar Gelip Geçici, Müslüman'a Karamsarlık Haramdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü grup toplantısında hayat pahalılığı v ezamlar konusuna değindi ve bunların geçici olduğunu söyledi.

Siyaset 12 Nisan 2022 12:00 0
Devlet Bahçeli: Zamlar Gelip Geçici, Müslüman'a Karamsarlık Haramdır

Devlet Bahçeli'den son dakika açıklaması: Hayat pahalılığı , zamlar geçicidir. Müslümana karamsarlık haramdır.


Milliyetçi Hareket Partisi'nin grup toplantısında kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayat pahalılığına değindi ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu.


Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada "Güçlü bir devlete, tarihi ve kültürel birikimiyle öne çıkmış bir millete sahip olmanın önemi daha iyi görülecektir. Devletini kaybetmiş toplumlarla, iç barışını sağlayamamış devletlerin yol açtığı vahim karmaşa dünya genelinde büyük krizlere davetiye çıkarmıştır. Meselenin can alıcı noktası, çözümün bir parçası olabilmektir. Yapmak yerine yıkmayı tercih edenlerin bu düşüncemizi anlamasını beklemesek de üzerinde biraz tefekkür etmelerini beklemek en tabii hakkımızdır. Vatan namustur, namusun fiyatı ve ekonomik değeri olamayacaktır." dedi.


ZAMLAR GEÇİCİ: MÜSLÜMANA KARAMSARLIK HARAMDIR

Son günlerdeki zamlar ve artan hayat pahalılığına değinen Devlet Bahçeli, "Haksızlıklar elbet telafi edilir. Ekonomik sıkıntı varsa inanç birliği, güç birliği yapar hepsini aşarız. Mağduriyet yaşayan varsa hak ettiği sosyal ve ekonomik seviyelere çıkarılır. Geleceğimizin çok daha iyi olacağını bilmek ve buna inanmak zorundayız. Akıntıya karşı kürek çekemeyiz. Bugün yoksa yarın olacaktır, bugün eksikse yarın tamamlanacaktır. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti var olsun. Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı gelip geçicidir. Müslüman'a karamsarlık haramdır." ifadelerini kullandı.


"ADAYINIZI İLAN EDİN"

Millet ittifakına seslenen ve Cumhurbaşkanı adaylarını açıklamaları gerektiğini söyleyen Bahçeli, "Türkiye'nin zora girmesini siyasal rant olarak görenler tek kelimeyle kifayetsiz muhterislerdir. Bunları Türk milletinin ekmeğine, emeğine hasıl olmuş meymenetsizlerdir. Dangıl dungul konuşan Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı neyden bahsediyor? Hisarımızda gedik açtırmayız, kalemizi düşürmeye çalışanlara göz açtırmayız. Bütün yalanların maskesini indirmek, bütün oyunları bozmak için tetikte bekleyen belagat kuvvetidir." dedi ve Cemal Kaşıkçı davası üzerinden gelen eleştirilere şu şekilde cevap verdi:


"Kaşıkçı davasını kasten çarpıtanlar zillettedir. Türkiye'nin moratoryuma gireceğini söyleyenler zillettedir. Terörist Demirtaş ile Sorosçu Kavala'nın mahkeme kararları için şaibeli diyenler zillettedir. Aday enflasyonuyla vakit geçirenlere diyorum ki bizim adayımız bellidir, sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır? İlan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim."


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç