Devlet Bahçeli: Seçimlere hazırız
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Bahçeli: Seçimlere hazırız

Son dakika haberi: Devlet Bahçeli'den seçim süreci ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bahçeli hazırız dedi.

Seçim 14 Ocak 2023 18:06 0
Devlet Bahçeli: Seçimlere hazırız

Bahçeli: Biz seçime hazırız.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir son dakika açıklaması geldi ve Cumhur ittifakına yeni partilerin katılması konusunda, “İttifaklar kurulmuş, hepsi 85 milyonu kucaklamaya çalışıyor. Genişleyebildikleri kadar genişlesinler. 85 milyon az bir rakam değil” dedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın adaylık açıklamalarını değerlendiren Bahçeli, “Bizim adayımız belli kararımız net. Bizi başkaları ilgilendirmiyor” ifadelerini kullandı.

Altılı masa ile ilgili bir formül buldum diyen Bahçeli, "Onun formülü şu; altı çarpı sıfır eşittir sıfır. 6'lı masa bugüne kadar on toplantı yaptı. Yeni bir toplantı yapacaklar. Bu denklemi o toplantının sonucu üzerine kurdum” dedi. Seçim tarihiyle ilgili de konuşan Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi nasıl bir değerlendirme yaparsa onu beklemek lazım. Her koşulda Cumhur İttifakı seçimlere hazır” dedi.

AK Parti ile seçim sürecinde ortak miting yapılması konusuna da değinen Bahçeli, “Ona bir şey diyemiyorum. Biz kendi mitinglerimizi yapıyoruz ama diğerleri de zaten faaliyetleri her gün bir miting gibi geçiyor. Cumhurbaşkanı bir yere tesis açarken en az bir miting kadar coşkulu kalabalık topluyor” dedi.

HER GÜN HER YERDE OLACAĞIZ

Sivas'ta başlayan ve “2023’e Doğru, Aday Belli Karar Net" sloganı ile düzenlenene mitinglerinin devam edeceğini dile getiren Bahçeli, “9 il merkez olmak üzere, her ilde de merkeze bağlı 5 il temsilcileri de katıldı. Demek ki 45 ile ulaşıldı. Şimdi seçim süreci açıklanırsa o zaman her gün bir yerde olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç