Devlet Bahçeli: AB bitmiştir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Bahçeli: AB bitmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı son dakika açıklamasında AB'nin kendileri için bittiğini söyledi.

Siyaset 19 Eylül 2023 15:47 0
Devlet Bahçeli: AB bitmiştir

Bahçeli: AB bitmiştir.

Avrupa Birliği'nin Türkiye ile müzakere konusunda aldığı yeni karar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, karara sert tepki gsöterdi ve rest çekti.

Partisinin kurultay tarihini açıklayarak açıklamasına başlayan Bahçeli, "17 Mart 2024 tarihinde bir şölen havasında yapmayı kararlaştırdığımız 14. Olağan Büyük Kurultayı'mızla da düğümlenecek il ve ilçe kongrelerimizi disiplin, demokratik olgunluk, sağduyu, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz" dedi.

"Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz" diyerek açıklamasını sürdüren Bahçeli, MHP'nin başında önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir ilişki ve irtibat ağının içinde olmayacağını söyledi.

Kentilerinin köşklerle hiç işi olmaıdğını, olmayacağını söyleyerek açıklamasını sürdüren Bahçeli, "Birileri gibi fildişi kulelerinde sefa sürmemiz, keyif çatmamız, çıkar hesabı yapmamız, günü kurtarmaya tevessül etmemiz, kulislerin oyuncağı olmamız mümkün değildir" dedi.

TANRIKULU'NA SERT TEPKİ

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na yönelik sert açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Türk Siahlı Kuvvetleri'ne saldıran bu alçak ve sözde milletvekilinin ağzı, düşman ağzıdır. Aidiyeti Kandil mağaralarıdır.

Vatandaşlarımızı helikopterden atan, köyleri yakan Türk askeri değildir. Böyle bir hadise de vuku bulmamıştır. CHP yönetiminin kendi partisinde bulunan bu satılmış PKK'lıya lazım gelen cezayı vermekten imtina etmesi basit ve caydırıcı olmaktan uzak tutumu adı konulmamış bir ağız ve akıl birliğine delalettir" dedi ve "PKK'ya sözcülük yapan bir suçluya Hazine'den maaş verilmesi skandaldır, haramdır. Hukuk ve demokrasinin kuralları eksiksiz şekilde işletilerek bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmeli, mahkeme yolu ardına kadar açılmalıdır" ifadelerini kullandı.

AB BİZİM İÇİN BİTTİ

AB'ye sert tepki göstererek açıklamasını sürdüren MHP Liderli Devlet Bahçeli, "Bizim için Avrupa Birliği bitmiştir. Avrupa Birliği ile doğmadık, Avrupa Birliği ile ölmeyiz" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç