Dev kripto para borsasının sahibi BTC tahmini yayınladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dev kripto para borsasının sahibi BTC tahmini yayınladı

Son dakika haberi: Dev kripto para borsasının kurucusu yaptığı açıklamada Bitcoin tahminini paylaştı.

Kripto Paralar 20 Şubat 2023 12:06 0
Dev kripto para borsasının sahibi BTC tahmini yayınladı

Dev kripto para borsasının sahibi Bitcoin tahmini yayınladı.

Amerika merkezli kripto para borsası Gemini adlı uygulamanın kurucu ortaklarından olan Cameron Winklevoss isimli kişi yaptığı son dakika açıklamasında yaptırımlarda yaşanan artış ve Amerika'nın düzenleyicilerinin kripto para sektörüne yönelik gözle görülür baskısını gerekçe göstererek kripto piyasasındaki bir sonra yaşanan boğa sezonunun Asya'da başlayacağını söyledi.

Chainalysis tarafından yayınlanan veriler, Winklevoss tarafından yayınlanan görüşleri destekler şekilde. Öyle ki Orta ve Güney Asya ile Okyanusya bölgesi, 2022 yılı üçüncü en büyük kripto para piyasası haline geldi ve bu bölgelerde ikamet eden yatırımcılar , Temmuz 2021'den Haziran 2022'ye kadar 932 milyar dolarlık kripto para ticareti yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Winklevoss, kripto paralarda net kurallar ve rehberlik sunmayan ülkelerin ticari internetin yükselişinden bu yana en büyük büyüme dönemini kaçıracağına inanıyor. Yapıcı adımlar atmayan ülkelerin dünyanın gelecekteki finansal altyapısının temel bir parçası olmayı finansal altyapısının temel bir parçası olmayı ve bu teknolojiyi şekillendirme konusunda geç kalacağını düşünüyor.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM

Kripto paralarda son duruma baktığımızda Bitcoin 24 bin 448 dolar seviyesinde seyrediyor. Ethereum fiyatı ise bin 691 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç