Derya Yanık'tan parti arabasındaki AFAD kolileri hakkında açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Derya Yanık'tan parti arabasındaki AFAD kolileri hakkında açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı son dakika açıklamasında parti arabasındaki AFAD gıda kolilerine değindi.

Siyaset 26 Nisan 2023 15:20 0
Derya Yanık'tan parti arabasındaki AFAD kolileri hakkında açıklama

Derya Yanık'tan parti arabasındaki AFAD kolileri hakkında açıklama.

Son saatlerde sosyal medya üzerinde yayılan videoa, AK Parti Osmaniye Milletvekili adayı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın seçim arabasında AFAD kolilerinin olduğu görültü. Tepki çeken görüntülerden sonra bir son dakika açıklaması geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı son dakika açıklamasında söz konusu görüntüler sonrası inceleme başlatıldığını söyledi.

"Sosyal medyada dün akşam itibarıyla paylaşıma sokulmasıyla haberdar olduğum görüntülerdeki durum bilgim ve kontrolüm dışında gerçekleşmiştir. Bu görüntüler referans gösterilerek kamu kaynaklarını kullandığımız iddiası haksız ve mesnedsizdir" ifadeleri ile açıklama yapan Bakan Yanık, şu şekidle devam etti:

DEPREMZEDELERE VERMEK İÇİN ALINMIŞ

"Görüntülerin tarafımıza ulaşmasının hemen ardından konu araştırılmış ve AFAD’dan gıda desteği alan depremzede vatandaşların talebini karşılamak ve yardım amacıyla AFAD’dan alınan kolilerin araçla taşındığı bilgisi alınmıştır.

Konu tüm detaylarıyla ayrıca araştırılacaktır. Seçim sürecinin ilk dakikasından itibaren son derece açık ve şeffaf bir seçim yürütüyoruz.

BU TÜR OLAYLARI FIRSAT BİLENLER VAR

Bu türden olayları fırsat bilip kendilerine istismar malzemesi çıkartmaya çalışanlar da şunu iyi bilsin ki bugüne kadar bu necip milletin tek bir helal kuruşuna halel getirmedim, getirilmesine de müsaade etmem. Bunun tasdiki için beklemeniz gereken süre sadece 18 gündür"

Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç