Derbi sonrası Galatasaray'ın paylaşımına Beşiktaş'tan sert tepki
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Derbi sonrası Galatasaray'ın paylaşımına Beşiktaş'tan sert tepki

Galatasaray'ın karşılaşma sonrası yaptığı paylaşıma Beşiktaş'tan sert tepki geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Spor 3 Mart 2024 0
Derbi sonrası Galatasaray'ın paylaşımına Beşiktaş'tan sert tepki

Beşiktaş'tan Galatasaray'a sert tepki.

Son dakika haberi geldi. Gelen haberde Beşiktaş, Galatasaray karşılaşması sonrası yapılan paylaşıma sert tepki gösterdi.

NE PAYLAŞIM YAPILMIŞTI?

Galatasaray, 1-0 sona eren karşılaşmadan sonra X hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak sarı lacivert salıncak üzerinde sallanan bir kartal videosu yayınlamıştı.

SERT TEPKİ

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi M. Kaan Şakul yaptığı son dakika açıklamasında Galatasaray'a bu paylaşımından dolayı sert tepki gösterdi. Şakul yaptığı açıklamada Galatasaray'ın sabah yayınladığı ancak saniyeler sonra sildiği Tweet'e göndermede bulunarak şunları söyledi:

"GSK yönetim kurulu, biz sizi BİZE yakışır şekilde yönetim kurulu olarak maç öncesi, maç boyu ve maç sonu ağırladık. Ancak, biz sizi daha ağırlıyorken resmî hesabınız, bu ahlaksız mesajı attı ve sizi uyardık, sildirin dedik, haklısınız tamam dediniz, olmamış bu mesaj dediniz,  kendi aranızda watsapp grubunuzda yazıştınız ve bize dönüp sildiremiyoruz dediniz! Olan biten budur. Bir daha semtimizde havlayamayacak köpeklere  yalan haber yaptırıp kendinizi daha fazla küçültmeyin.  Size yakışmaz dedik ama demek ki yakıştığına karar verdiniz! Halbuki sabahtan tweet silmeye antrenmanlıydınız. İçeride başka dışarıda başka konuşmanız da geleneğiniz haline geldi. Son kez aşağıdaki terbiyesizliği derhal giderip, bu ahlaksız mesajı silip özür dilemeye davet ediyorum,  yoksa bir daha BİZE yakıştığı gibi değil SİZE yakıştığı gibi muamele görürsünüz!"

Söz konusu video, sosyal medyada 5 milyonu aşan erişim aldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç