Depremzedelere faizsiz kredi veren bankalar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Depremzedelere faizsiz kredi veren bankalar

Son dakika haberi: Bazı bankalar tüm vatandaşlara faizsiz nakit avans verirken kamu bankaları, depremzedelere 5 bin lira vereceğini duyurdu.

Kredi 24 Şubat 2023 10:16 0
Depremzedelere faizsiz kredi veren bankalar

Depremzedelere faizsiz kredi açıklaması.

Kamu bankalarından son dakika açıklaması geldi ve depremzedelere faizsiz 5 bin lira verildiği bildirildi. Ziraat Bankası tarafından verilen krediye baktığımızda tüm depremzedelere 5 bin liralık nakit avans verildiği bildirildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında bölgeye sağlanan kredi paketlerinin detaylarına yer verildi. "Kredi destek paketlerimiz ile bölgemize uygun koşullarla finansman olanağı sağlıyoruz" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında kredi desteklerine şu şekilde yer verildi:

"Depremden zarar görmüş bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz.
Bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5 000 TL Nakit Avans tanımladık.

Deprem bölgesindeki şubelerimizden işlem yapacak müşterilerimizden bankacılık işlemlerinden hizmet komisyonu almıyoruz

AFAD ve Türk Kızılayı’na Bankkart kredi kartı ile yapılan bağışları faizsiz taksitlendiriyoruz
Deprem Bölgesi için ısınma, barınma, akaryakıt, tıbbi malzeme ve gıda yardımları yapıyoruz

Depremin ilk gününden itibaren bölgeye temel ihtiyaç malzemeleri gönderdik, göndermeye de devam ediyoruz. Deprem bölgesindeki çalışanlarımız, yakınları ve afetzedeler için çadır ve konteyner temin ediyoruz"

BAŞVURU

Ziraat Bankası8 tarafından verilen faizsiz 5 bin liralık nakit avans, müşterilere ücretsiz olarak tanımlanmaktadır. Banka müşterisi olmayanların ise banka uygulamasını indirerek müşterisi olması ve buradan başvurusunu yapması gerekmektedir.

FAİZSİZ KREDİ VEREN DİĞER BANKALAR

Ziraat Bankası'nın yanı sıra diğer bankalar da faizsiz nakit avans kampanyası düzenledi. 6 ay vadeli şekilde verilen nakit avans kampanyaları şu şekilde:

Akbank tarafından yayınlanan duyuruda faizsiz 10 bin lira verildiği ve vade sayısının 6 olduğu belirtildi.

Denizbank ise faizsiz 6 ay vadeli 10 bin lira nakit avans veriyor. 

Yapı Kredi Bankası 6 ay vade ile 10 bin lira faizsiz nakit avans veriyor.

FAİZSİZ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Başvuru için banka müşterisi olmamanız gerekmektedir. Müşteri olduktan sonra başvurunuzu yaparak faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanabileceksiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç