Depremzede öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımı başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Depremzede öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımı başladı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemelerinin gönderilmeye başlandığını söyledi.

Eğitim 23 Şubat 2023 11:19 0
Depremzede öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımı başladı

Depremzede öğrencilere ders kitabı ve kırtasiye malzemeleri gönderilmeye başlandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir son dakika açıklamasında bulundu ve deprem olan illerdeki öğrenciler ile deprem olan illere nakillerini götüren öğrencilere 7.5 milyon ders kitabı ve yardımcı kaynak ile kırtasiye setinin hazırlandığını ve bölgeye gönderilmeye başlandığına yer verildi.

Bakan yaptığı açıklamada depremde zarar gören yerlere desteklerin gönderilmeye başlandığını söyledi. Depremzede öğrencilere desteklerin ulaştırılmaya başlandığını söyleyen Bakan Özer, "Basımı tamamlanan 7,5 milyon ders kitabı ve 5,5 milyon yardımcı kaynak ile ilk etapta 130 bin kırtasiye setini öğrencilerimize ulaştırmaya başladık" ifadelerini kullandı.

Çocukların eğitimlerinin yanı sıra öğrencilere psikolojik desteklemelerin de artacağını söyleyen Bakan, "Amacımız, depremden etkilenen tüm öğrencilerimizi bir an önce okulla buluşturmak. Bu nedenle tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilerimiz için basımı yapılan ders kitapları ile yardımcı kaynakları öğrencilerimizin eğitim öğretime başlayacakları tarihe kadar kendilerine ulaştırmış olacağız. Ayrıca depremzede öğrencilerimizin kırtasiye malzemeleri dahil ihtiyaç duydukları her türlü eğitim materyalini ulaştıracağız" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç