Depremzede genç kıza işyerinde iğrenç saldırı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Depremzede genç kıza işyerinde iğrenç saldırı

Son dakika haberi: Depremzede bir genç kız, çalıştığı işyerinde patronun kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Haberler 2 Haz 2024 0
Depremzede genç kıza işyerinde iğrenç saldırı

Depremzede genç kıza işyerinde iğrenç saldırı.

Hataylı 17 yaşındaki depremzede kıoz çocuğu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda çalıştığı kuaförde cinsel istismara uğradığını belirterek yardım istedi.

Engelli abisi olduğunu, depremden sonra işe girdiğini söyleyen kız çocuğu, işyeri sahibinin kendisini sıkıştırdığını, bunu anlatmak istediğinde ise tehdit ettiğini söyledi.

VİDEO YAYINLAYARAK DURUMUNU ANLATTI

Sosyal medya üzerinden video paylaşan kız çocuğu şu ifadeleri kullandı:

"Depremden önce kalp ameliyatı oldum. Depremde enkaz altında kaldım. Depremden sonra bir kuaförde çalışmaya başladım. Çalıştığım kuaförün sahibi tarafından cinsel istismara uğradım. Henüz 17 yaşındayım. Aileme bu durumdan bahsedemedim.

Çünkü eğer ailene anlatırsan bundan daha kötülerini yaparım ve aileni öldürürüm tehditlerinde bulundu. Ne yapacağımı bilemedim. Bir süre sustum ama dayanamadım aileme anlattım

Babam 13 yıldır cezaevinde. Abim engelli, annem hasta. Ben ayakta durmaya çalışıyorum. Ama artık yapamıyorum. Sesimi duyun istiyorum. Umarım bu video ses getirebilir. Delillerim vardı. Gidip şikayette bulunduk ama adam elini kolunu sallayarak dışarıda. Dışarıya çıkmaya korkuyorum. Ben artık dayanamıyorum. 17 yaşımda hak etmediğim şeyler yaşadım.

Benim için rızası var demiş. Rızam yoktu. Kuaförde hiç kimse yokken köşeye sıkıştırıp cinsel istismarda bulundu. Ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum.

Aileme bu yüzden 3 kişi geldi silahlarıyla. Herkes şantaj yaptığımızı sanıyor iftira atıyorlar. Dayanamıyorum artık"

Videoda kız çocuğu, yetkililerden yardım talep etti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç