deprem yardımlarını kaçırıp evine götüren emniyet müdürü kalp krizi geçirip öldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

deprem yardımlarını kaçırıp evine götüren emniyet müdürü kalp krizi geçirip öldü

İstanbul'da meydana gelen olayda deprem yardımlarını evine götüren ve tutuklanan emniyet müdürünün kalp krizi sonucu öldüğü öğrenildi.

Haberler 22 Nisan 2024 0
deprem yardımlarını kaçırıp evine götüren emniyet müdürü kalp krizi geçirip öldü

Deprem bölgesine giden yardımları usulsüz şekilde alan ve bunları resmi araca yükleyerek memleketine götürmesi suçlaması ile tutuklanan, yargılama sürecinde serbest bırakılan emniyet müdürü, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Geçen sene 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem meydana geldi. Yaşanan deprem felaketinde 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybederken depremin acısı hala yüreğimizde.

Deprem olduktan sonra meydana gelen bazı olaylar ise insanlığı sorgulamamıza neden oldu. Depremin en çok etkilediği bölgelerden olan Islahiye'de ortaya çıkan olay akıllara durgunluk verdi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli olan 4. sınıf emniyet müdürü, bölgeye gelerek görev yaptı. 26 Şubat tarihinde görevini yapan ve Tekirdağ'a dönmek üzere yola çıkan Yadigar Işık'un otobüsü durduruldu.

Çalışma arkadaşlarının durumu kendilerine yediremediği için ihbar ettiği Işık hakkında inceleme başlatıldı. Resmi otobüste yapılan aramalarda Işık'ın deprem bölgesi için gelen malzemeleri resmi otobüse yüklediği ve kaçırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Işık'ın evinde yapılan aramalarda da jeneratör, büyük çadır, bağlantı kabloları, şişme yatak, uyku tulumu, seyahat çantası, bere, bot, yağmurluk kaban, küçük çadır, köpek maması, elektrikli ısıtıcılar ele geçirildi.

Olay sonrası gözaltına alınan Işık hakkında tutuklama kararı verildi ve görevinden açığa alındı.

6 Mart 2023'te tutuklanan Işık, 28 Eylül tarihine kadar tutukluydu. Bu davada tahliye edilen Işık'ın önceki akşam Sultangazi'de kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Kalp krizi geçiren Işık hayatını kaybetti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç