Denizli'de tarladan dönen yaşlı çifte pompalı tüfekle saldırdılar: 1 ölü 1 yaralı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizli'de tarladan dönen yaşlı çifte pompalı tüfekle saldırdılar: 1 ölü 1 yaralı

Denizli'de meydana gelen olayda tarladan dönen yaşlı çifte pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Kadın hayatını kaybederken eşi ağır yaralandı.

3.Sayfa 26 Mayıs 2024 0
Denizli'de tarladan dönen yaşlı çifte pompalı tüfekle saldırdılar: 1 ölü 1 yaralı

Son dakika haberler... Denizli Güney'de korkunç olay: Tarladan eve dönen karı kocaya kurşun yağdırdı.

Denizli'nin Güney İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Denizli'de saat 19.00 civarında Üç Eylül Mahallesi Kargılık Küme Evleri'nde bir saldırı olduğu öğrenildi.

Yaşar ve Cennet Akdağlı çiftçi, tarlalarında işlerini bitirdikten sonra motosikletleri ile evlerine dönüğyordu. Bu sırada çiftin yanına gelen kimliği belirli kişi ya da kişiler onlara pompalı tüfekle kurşun yağdırdı.

Art arda ateş eden bu kişiler onları kanlar içinde yerde bırakıp bölgeden kaçtı.

Tüfekle vurulan çift kanlar içinde yerde kalırken silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar duurmu hemen sağlık ile jandarma ekiplerine haber verdi.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirilirken yapılan kontrollerde kadının karın bölgesinden vurulduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaşar Akdağlı'nın ise beline isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralı olduğu öğrenildi.

İlk müdahalesi bölgede yapılan Akdağlı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınırken Cennet Akdağlı'nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası Güney Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ekipleri çevrede incelemelerde bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) saldırıya uğrayan ailenin yakınları ile konuşurken olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç