Denizli'de iş insanına hastane önünde kanlı pusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizli'de iş insanına hastane önünde kanlı pusu

Denizli'den bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir iş insanına hastane önünde saldırı düzenlendi.

3.Sayfa 30 Mayıs 2024 0
Denizli'de iş insanına hastane önünde kanlı pusu

İş insanına kanlı pusu: Hastanede vudular.

Denizli'den bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Merkezefendi İlçesi Devlet Hastanesi'nde feci bir olay meydana geldi. KEntte bir alış veriş merkezi işletmeciliği yapan O.Y. adlı kişi, otomobili ile seyir halinde iken takip edildiğini fark etti.

Aracı ile yolda giderken takip edildiğini anlayan iş insanı, aracını yakında bulunan hastaneninb önüne çekti ve acil servise gitmek istedi.

Bu sırada arkadan onu takip eden kişi de hastane bahçesine geldi ve iş insanı aracındna çıkıp acil servise girecekken arkadan gelerek ona kurşun yağdırdı.

Kanlar içinde yerde kalan iş adamına hastaneden doktorlar ve sağlık personelleri müdahale ederken silahlı saldırgan ise bölgeden kaçarak gitti.

Silah sesleri sonrası hastane polisi ve çarşı mahalle bekçileri harekete geçti. Saldırganın kaçtığını gören kolluk kuvvetleri havaya ateş etti. Ancak saldırgan durmadı ve kaçmaya devam etti. Otoparktaki araca giden adam, aracı ile olay yerindne kaçarak gitti.

Silahla yaralanan ve kanlar içinde yerde yatan iş insanı ise ilk müdahalesinden sonra hemen acil servise alındı. Ameliyata alınan adamın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırgan ve ona yardım eden kişinin yakalanması için bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Polisler, hastane ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç