Denizli'de Feci Kaza: TIR Otomobili Biçti 3 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizli'de Feci Kaza: TIR Otomobili Biçti 3 Ölü

Denizli'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Denizli'de feci kazada 3 kişi feci şekilde can verdi.

3.Sayfa 12 Haz 2022 13:53 0
Denizli'de Feci Kaza: TIR Otomobili Biçti 3 Ölü

Denizli'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Denizli Muğla Karayolu üzerinde meydana gelen feci olayda Cankurtaran istikametine doğu seyir halinde olan ve Bayer F.T. isimli kişinin idaresinde olan bir TIR, karşı şeride geçti ve karşıdan gelmekte olan ve Muğla istikametine doğru gitmekte olan , Nurettin Tuncer hakimiyetinde olan otomobil ile çarpıştı.

Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada ortalık savaş alanına döndü. TIR'ın çarpması üzerine aracın hurdyaa döndüğü görüldü. Diğer sürücüler hemen araçlarından indi ve duruma müdahale etmek istedi. Telefonlarına sarılan çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye hemen jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, sürücü ve kopan kaputun ağzına girdiği yolcu kısmında bulunan Mehmet Tuncer isimli kişi çıkarıldı. Bölgede yapılan ilk müdahalede bu kişinin hayatını kaybettiği tespit edilirken itfaiye ekiplerinin sıkıştığı yerden kurtardığı Filiz, İsmail ve Muhammet Tuncer isimli kişi ağır halde yaralandı. Yaralanan bu kişiler , sağlık personellerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleden sonra ambulansla Pamukkale Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile Devlet hastanesine sevk edildi.

Bölgeye gelen jandarma ekipplerinin yaptıkları inceleme sonrasında sürücü ve yolcu konumundaki kişinin cansız bedenleri , otopsi işlemleri yapılması için adli tıp morguna kaldırıldı.

Gelen son bilgilere göre hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Filiz Tuncer'in Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç