Denizli'de Ekmek Fiyatlarına Zam Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizli'de Ekmek Fiyatlarına Zam Geldi!

Türkiye genelinde ekmek fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor! Ekmek fiyatlarına bir zam da Denizli'de geldi! İşte yeni fiyatlar...

Haberler 9 Haz 2024 0
Denizli'de Ekmek Fiyatlarına Zam Geldi!

Döviz kuru ve enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş gerekçe gösterilerek yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Gelen zamların vatandaşı en çok etkilediği kalemlerin başında yer alan ekmek fiyatları için son dakika zam kararı alındı.

EKMEĞE ZAM - SON DAKİKA! EKMEK FİYATI ZAMMI GELDİ Mİ, VAR MI?

Denizli'de bir süredir marketlerde ve bakkallarda 8 TL'lik fiyatıyla vatandaşlara satılan 210 gramlık ekmeğin yarından itibaren 10 TL'den satışa sunulacağı öğrenildi. Denizli'de ekmeğin perakende satış fiyatı bir kez daha yukarı yönlü olarak güncellenecek.

8 Temmuz 2023'te 7 TL'ye çıkarılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 12 Ocak 2024 tarihi itibariyle Denizli genelinde 8 TL'ye yükseltilmişti. Yaklaşık 6 aylık süreç içeresinde herhangi bir fiyat değişikliği yapılmayan 200 gram ekmeğin fiyatının zamlanacağı tartışmaları Mayıs ayı içerisinde kamuoyuna yansımıştı.

Ekmeğe zam haberi ilk olarak İstanbul'dan gelmişti. Edinilen bilgiye göre benzer fiyat ayarlaması Denizli'de de gerçekleşti. Buna göre Denizli'de 210 gramlık ekmeğin fiyatının 10 TL'ye çıktı.

Yapılan güncelleme sonrasında zamlı ekmek fiyatı 10 TL olurken bu da ekmeğe yüzde 25 oranında bir zam yansıtılması anlamına geliyor. Ne yazık ki vatandaş en çok ekmeğe gelen zamlardan etkilenirken özellikle de kalabalık ailelerde gelen zamlar bütçeye büyük bir yük getiriyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç