Denizbank'tan 30.000 TL Hediye Bonus Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizbank'tan 30.000 TL Hediye Bonus Kampanyası!

Denizbank müşterilerine kampanyaları duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 30.000 TL bonus hediye edilecek! İşte haberin detayları...

Bankalar 20 Ara 2023 0
Denizbank'tan 30.000 TL Hediye Bonus Kampanyası!

Bankalar müşteriler için çeşitli kampanyalar hazırlıyor. Kamu ve özel bankalar tarafından yıl boyunca açıklanan kampanyalardan milyonlarca müşteri yararlandı. Kart kampanyaları araştırılmaya devam ederken 2023 yılı sona ermeden Denizbank'tan yeni bir açıklama geldi.

Hazırladığı kart kampanyaları ile müşterilerinin dikkatini çeken Denizbank, yıl sonuna damga vuracak kampanyasını açıkladı. Resmi internet sitesi üzerinden kart kampanyalarına ilişkin bilgiler vermeyi sürdüren Denizbank müşterileri için aralık ayının sonuna kadar başvurulması gereken efsanevi kampanyasını detaylandırdı. ‘’Bonus dolu bir yıl geçirin’’ ifadeleri ile kampanya detaylarını açıklayan Denizbank, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olan bonus fırsatını müşterileri için paylaştı.

Nakit İhtiyacı Olana 'SÜPER LİMİT'! Denizbank Yeni Kampanyasını Duyurdu!  Artık Limitiniz Hiç Bitmeyecek

DENİZBANK’TAN 30 BİN LİRALIK BONUS KAMPANYASI

Denizbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ‘’Siz de hemen kart başvurusu yapın kampanyalarla yılda 30 bin liraya varan bonus kazanma fırsatı yakalayın’’ ifadeleri yer alırken kampanya detayları da belli oldu.

Buna göre marketten giyime, elektronikten eğitime, seyahatten çeşitli giderlere kadar kullanabileceğiniz kampanya kapsamında belirlenen şartları yerine getirmeniz halinde 30 bin liraya varan bonus kazanma şansı elde edeceğiniz açıklandı.

Denizbank kampanya katılım koşullarını açıklarken geçerlilik tarihini 31 Aralık 2023 olarak açıkladı. Denizbank tarafından açıklanan kampanyada katılım koşulları ise şöyle açıklandı; Kampanya kapsamında 30.000 TL tutarındaki bonus ödülünün belirtilen şartlar yerine getirildiğinde kazanılabilecek toplam ödül tutarı olduğu bildirildi.

deniz.jpg

Kampanyanın müşteri bazlı oldu ve katılım sağlanmayan kampanyadan ödül talep edilemeyeceği belirtilirken velilerin katıldığı kampanyaların sayısına göre kampanya şartını gerçekleştirmeleri dikkate alınarak yıllık toplam ödül tutarında değişiklik olabileceği kaydedildi.

Belirtilen ödül tutarı olan 30.000 liranın her kampanyanın ödül yükleme döneminde kartlara yansıtılacağı belirtildi.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç