Denizbank'ın Aralık Ayı Promosyon Kampanyası Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizbank'ın Aralık Ayı Promosyon Kampanyası Belli Oldu!

Bankalar Aralık ayı promosyon kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Son olarak Denizbank; Aralık ayı promosyon kampanyasını duyurdu! İşte haberin detayları...

Denizbank'ın Aralık Ayı Promosyon Kampanyası Belli Oldu!

Emeklilere bankalar tarafından verilen maaş promosyonları oldukça önem kazandı. Emekliler yaşadıkları geçim sıkıntısı karşısında alacakları maaş promosyonları ile çare olmaya çalışıyorlar. Sınırlı bir katkı sağlayan emekli maaş promosyonları bu vatandaşların ek gelirleri olabiliyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYALARI

Emekli maaş promosyonlarında banka banka farklı politikalar uygulanıyor. Bazı bankalar yüksek tutarlı promosyon ödemeleri yaparken bazı bankalar ise asgari seviyeden ödemeler gerçekleştiriyorlar. Emekli maaş promosyonlarının asgari tutarları ise SGK tarafından belirlendi. Bu asgari tutarlar son olarak Kasım 2022'de güncellendi. Bankalar ile SGK arasında 3 yıllık protokol yapıldığı için bu tutarlar uygulanmaya devam ediliyor.

DenizBank 845 milyon dolara yükselterek 2023'ün ikinci yarısındaki en büyük  sendikasyonu gerçekleştirdi - EKOTÜRK

DENİZBANK'TAN ARALIK KAMPANYASI

Emeklilere maaş promosyonu veren bankalardan birisi de Denizbank oldu. Denizbank emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanarak promosyon ödemesi almaya hak kazananlar için yapılacak ödeme tutarları belirlendi. Diğer bankalarda olduğu gibi Denizbank'ta da emeklilere maaş miktarlarına göre ödemeler yapılıyor.

Denizbank'ın emekli müşterileri şu promosyon ödemelerini alabiliyorlar:

-3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar maaşı olanlara: 3.000 TL
-3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında maaşı olanlara: 3.500 TL
-7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında maaşı olanlara: 4.500 TL
-10.000 TL ve daha fazla maaşı olanlara: 5.000 TL

BDDK'dan Denizbank'ın satışına onay - Son Dakika Ekonomi Haberleri | NTV  Haber

ÖDEMELER NASIL ALINIYOR?

Denizbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasına dahil olabilmek için öncelikle SGK'dan emekli maaşı alanların bu emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Sonrasında ise promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmede emekli müşteri bankaya 3 yıl boyunca devam edecek söz veriyor. Bu söze göre emekli müşteri maaşını bir başka finans kuruluşuna taşımayacak. Bu verilen sözün karşılığında da emekli müşteriye yatacak olan ilk emekli maaşının arından promosyon ödemesi yapılıyor.

Tüm emekli gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç