Denizbank Hediye 1000TL Kampanyasını Duyurdu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizbank Hediye 1000TL Kampanyasını Duyurdu!

Denizbank'ın sağladığı yeni kampanya ile birlikte vatandaşlar kredi kartı harcamalarına özel 1000 TL hediye para kazanacak. İşte detaylar...

Bankalar 12 Ağu 2023 22:58 0
Denizbank Hediye 1000TL Kampanyasını Duyurdu!

Denizbank'ın sağladığı yeni kampanya ile birlikte vatandaşlar kredi kartı harcamalarına özel 1000 TL hediye para kazanacak.


Denizbank'ın resmi sitesi üzerinden duyurduğu yeni kampanya ile birlikte müşterilere hediye para verileceği duyuruldu. Son zamanlarda kredi kartı kullanımının rekor seviyeye ulaşmasıyla hem kredi ürünlerinde hem de harcamalarda büyük avantajlar sunan bankalar çoğu kişinin kredi kartlarına daha da yüklenmesine neden oluyor.

Vatandaşlar bankanın sunduğu bu kampanyalara katılım sağlamak isterken en avantajlı teklifleri inceliyor. Denizbank'ın son dönemde tüm müşterilerine yapmış olduğu kampanyalar sayesinde kişiler birçok yerde büyük tutarda indirim ve bonus para kazanabiliyor.

1000 TL Verilecek

MobilDeniz uygulaması üzerinden Denizbank müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunda bulunan kişiler ilk 1000 TL'lik alışverişine özel 1000 TL bonus kazanıyor. Mobil bankacılığa özel olarak sunulan bu kampanya kişilerin birçok ihtiyacını uygun fiyatlardan karşılayabilmesini sağlıyor.

Nereden Katılım Sağlanıyor?

Kampanyadan, 17.07.2023- 31.08.2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez DenizBank müşterisi olan ve Mobildeniz, DenizBank.com, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulaması aracılığıyla yapılan bireysel kredi kartı başvurusu sonrası onaylanan kart sahibi müşterileri faydalanabilir.

20 Eylül'e kadar geçerli olan bu kampanya için kişiler mobil uygulama üzerinden kısa süre içerisinde müşteri olarak katılım sağlayabilir. Vatandaşlar yapılan kampanyanın detaylarını öğrenmek için resmi kanallara giriş yapabilir.

Kampanya Detayları

Kampanya bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, İşletme kartlar, Üretici Kartlar, Net Kart ve Banka kartları kampanyaya dahil değildir.
Müşterilerimiz yeni kredi kartlarıyla 20.09.2023’e kadar (bu tarih dahil) yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanabilecektir.
Nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
Alışverişten kazanılan bonuslar 29.09.2023 tarihinde karta yansıtılacak olup ayrıca müşterilerimize SMS ile bilgi verilecektir.
Kullanılmayan bonuslar 27.10.2023 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya katılımlı değildir. Kampanya kapsamında belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.
Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kere faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.
Bonus pos zorunluluğu yoktur.
İade/iptal işlemlere bonus yansıtılmayacaktır.
DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç