Denizbank emekli promosyonunu en yüksek seviyeye çıkardı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizbank emekli promosyonunu en yüksek seviyeye çıkardı

EYT yasası sonrası bankalar düğmeye bastı ve promosyonlara art arda zamlar yapmaya başladı. Denizbank 10 bin lira veriyor.

Emekli Haberleri 19 Mart 2023 08:11 12
Denizbank emekli promosyonunu en yüksek seviyeye çıkardı

Emekli promosyonuna zam: Denizbank 10 bin lira promosyon veriyor.

Emeklilerin beklediği açıklamalar art arda gelmeye başladı. Ypaılan açıklamada emeklilerin banka promosyonlarına zam yapıldı. Yapılan zamma baktığımızda en fazla promosyonun 10 bin liraya çıktığı görülüyor. Emekli olacaklara, emekli olanlara verilen promosyon ödemesinde bu defa Denizbank'tan iyi haber geldi.

Denizbank resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında promosyon miktarının 10 bin liraya kadar çıkarıldığına yer verildi. 

"EYT’lilere Müjde! 10.000 TL’ye Varan Nakit Promosyon! Siz de EYT’liyseniz maaşınızı DenizBank’a taşıyın, 10.000 TL’ye varan promosyon ve emeklilere özel sayısız ayrıcalıktan faydalanın" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda promosyon detaylarına şu şekilde yer verildi:

SGK emekli maaşını ilk defa DenizBank'a aktarmayı taahhüt eden ve 3 yıl süre ile maaşını alma sözü veren EYT'lilere, 10.000 TL'ye varan nakit promosyon sunulacaktır.
3 yıldan önce kampanyadan çıkanlardan kıstelyevm usulü geri alım yapılacaktır.
Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.
Promosyonunuz ilk maaşınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılacaktır.
Kampanya 30.04.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.
Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.
18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;
Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.
Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.
Detaylı bilgi 0850 222 0 800 iletişim merkezi ve tüm şubelerimizde.

Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Ben emeklimi bankaya 4500 TL götürdüm 7000tl verdiler şimdide eyt l0000tl vereceğiz diyorlar mlleti kandırıyorlar
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Yeni emekli oldum eytden olmadığım için verilen promoayon yarı yarıya düşük
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Merhaba ben emekli maaşı. Pormosyon istiyor yardım edin ramazan oruç lazım istiyor. Ben sağır dilsiz engel öyle
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Tüm emekli maaşı promosyon haberleri yapanlar, kes, kopyala yapıştır yapmakta. Emekli maaşı 3500 ₺, yok. En düşük emekli maaşı 5500₺. oldu. Ayrıca sizlerden ricam lütfen promosyon miktarı bir emekli maaşı kadar olsun, diye haber yaparsanız sevinirim.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Emekli Promosyon konusunda kelime oyunlarından vaz geçip, net emekli promosyonu bahsetseniz. Daha etkili olacağını düşünüyorum.