Dekolteli Elbise ile Derse Giren Öğretmen Gündem Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dekolteli Elbise ile Derse Giren Öğretmen Gündem Oldu

Bir öğretmen, giydiği kıyafetler nedeniyle velilerin kendisine tepki gösterdiğini söyledi.

Dünya 9 Kasım 2022 22:04 0
Dekolteli Elbise ile Derse Giren Öğretmen Gündem Oldu

Derse dekolteli giren öğretmen tepkilere neden oldu.

Kimya öğretmenliği yapan 23 yaşındaki bir TikTok kullanıcı kadın , derste giydiği dekolte kıyafeti nedeniyle sert tepki gördü. Velilerin tepkisi ile karşılaşan kadın öğretmen, bu durumu TikTok üzerinden yayınladığı fotoğraf ile takipçilerine de sordu.

23 yaşında olduğu öğrenilen ve TikTok üzerinde binlerce takipçisi olan Alice isimli kadın, okul yönetimi tarafından uygulanan geleneksel kıyafet kanunlarının kendisine göre olmadığını söyledi ve herkesin ciddi tepkiler göstermesine rağmen açık giyinmenin kendisine iyi geldiğini , iyi hissettirdiğini söyledi.

Kadın öğretmenlerin kumaş ceket, altına gömlek ve etek ile kumaş pantolonlarda hayal edildiğini, ancka kendisinin farklı giyinmeyi sevdiğini söyleyen Alice, kıyafetlerinden dolayı velilerden ve etrafındakilerden sürekli eleştiriler aldığını söyleyerek etrafının kendisineü, "Bir öğretmen bu şekilde giyinemez" tepkilerinin geldiğini söyledi.

Deri mini bir elbise giyen ve derin dekolteli olan kıyafeti ile video çekerek TikTok hesabı üzerinden yayınladı ve yayınladığı paylaşımına "Velilerin tepkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?" notunu bıraktı. Bu paylaşım kısa sürede hızlıca yayıldı ve bazı takipçileri destek verirken bazı takipçileri velilerin tepkilerinin haklı olduğunu, bir öğretmenin bu şekilde giyinmesinin yanlış olduğunu söyleyerek görüşünü dile getirdi. 

İşte o öğretmenin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüler:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç