Danıştay en az lise mezunu hizmetli alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Danıştay en az lise mezunu hizmetli alımı yapacak

Danıştay Başkanlığı hizmetli kadrosunda çalıştırmak üzere 3 personel alımı yapacağını duyurdu. İlan bilgileri yazımızda.

Danıştay en az lise mezunu hizmetli alımı yapacak

Danıştay'a hizmetli alımı yapılacak.

Danıştay tarafından yayınlanan duyuruda 3 hizmetli alımı yapılacağına yer verildi. En az lise mezunlarından yapılacak personel alımında başvurular 15 Ocak 2024 tarihinde alınmaya başlanacak. Başvurular internet üzerinden, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuruda bulunacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde açıklandı:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2) Danıştay Personeli Atama ve Nakil Yönetmeliğinin Genel Şartlar Başlıklı 5'inci maddesinin 1'inci fıkrasının (b) bendinde yer alan "İlk Defa Devlet Memurluğuna atanacaklar için Başkanlık tarafından ilan edilen sınavın yapılacağı yılın son günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak" hükmü uyarınca sınavın yapılacağı yılın son günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak.

3) 2022-KPSS lisans ve 2022-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

4) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.  

5) En az lise veya dengi okul mezunu olmak.

BAŞVURU

İlana başvuru ile ilgili duyuru yayınlandı ve yayınlanan duyuruda "Başvurular 15/01/2024 Pazartesi günü  Saat 00:01’de başlayacak olup, 24/01/2024 Çarşamba günü saat 23:59:59’da sona erecektir. Adaylar, ilana Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden başvurabileceklerdir" denildi ve başvuruların şahsen, posta ya da kargo yolu ile alınmayacağına yer verildi. Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç