Daniel Craig, Türkiye ve Suriye için büyük yardım topladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Daniel Craig, Türkiye ve Suriye için büyük yardım topladı

Son dakika haberi: James Bond serisinin yıldızı Daniel Craig, Türkiye ve Suriye için büyük yardım topladı.

Finans Magazin 24 Şubat 2023 18:58 0
Daniel Craig, Türkiye ve Suriye için büyük yardım topladı

James Bond'u canlandıran Daniel Craig'den Türkiye ve Suriye'ye byük yardım.

6 Şubat günü Türkiye depremlerle sarsıldı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremlerden sonra tüm dünya Türkiye'ye ve Suriye'ye yardım göndermeye başladı.

Tüm Türkiye büyük yasa boğulurken en büyük yardım kampanyası geçen hafta canlı yayında yapıldı. Canlı yayında yapılan yardım kampanyasında 115 milyar liradan fazla para toplandı. Yardım kampanyalarına bir yenisi daha eklendi.

Gelen son bilgilere göre sinema tarihinin efsane isimlernden olan, James Bond denince ilk akla gelen isimlerden olan İngiliz Aktör Daniel Craig, yardım için kolları sıvadı. Gelen bilgilere göre ünlü oyuncu, İngiltere'de on dört yardım kuruluşunu bir araya getirdi.

Disasters Emergency Committee ile koordineli şekilde çalışmakta olan ünlü oyuncu Türkiye ve Suriye için yardım kampanyası başlattı ve çağrıda bulundu.

54 yaşındaki ünlü aktör depremlerden şimdiye kadar toplanan parayı açıklaıd. Açıklanan rakama baktığımızda 101.5 milyon sterlin yardım toplandığına yer verildi. Güncel Sterlin kuru: 22.56 TL. 101.5 milyon Sterlin ise 2 milyar 289 milyon TL oluyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç