Damat Düğüne Geç Kalınca Gelin Başkası ile Evlendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Damat Düğüne Geç Kalınca Gelin Başkası ile Evlendi

Hindistan'da meydana gelen olayda bir kişi, damadı düğüne hem geç hem sarhoş gelince kızını başkası ile evlendirdi.

Dünya 30 Nisan 2022 17:54 0
Damat Düğüne Geç Kalınca Gelin Başkası ile Evlendi

Hindistan'da ilginç bir olay meydana geldi. Edinien son dakika bilgilerine göre bir gelin, damat düğüne geç kaldığı için başkası ile evlendirildi.

 

Dönem dönem ilginç haberlerin en çok geldiği ülkelerin başında olan Hindistan'dan bir ilginç haber daha geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Hindistan'da br düğün töreninde yaşananlar ülke gündemine , hatta  dünya gündeminde ses getirdi. 22 Nisan Cuma günü meydana gelen olayda Maharashtra kentinde bulunan Buldhana adlı semtte , Malkapur PAngra adlı kötfe bir düğün vardı. Akaşama doğru başlayan düğüne kalabalık katıdı ve düğün yavaştan başladı. 

 

Düğün başladı ama damat hala gelmemişti. Bu nedenle gelin ile gelinin ailesi, damatın gelmesini bekliyordu. Gelin tarafına gelen haberde ise damadın arkadaşları ile dışarıda bir mekana gittiği ve iki içerek eğlendiği bildirildi. Saat 4'te başlaması gereken düğüne damat saat 8'de geldi. Tam 4 saat geciken damat düğüne zil zurna sarhoş geldi. Daha sonra sarhoş damat, bölgedeki kişileri rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine gelinin ailesi kızdı ve  o anda karar değiştirerek kızlarını başka bir akrabası ile evlendirme kararı aldı. 

Gelinin annesi olay ile ilgili yaptığı açıklamada, damat ile arkadaşlarının çok sarhoş olduğunu ve akşam 4'te gelmeleri gereken düğüne 4 saat geç geldiklerini söyledi. Bölgeye gelen ve çevredekilerle kavga eden kişiye kızını vermeyeceklerini söyleyen kadın, kızını bunun üzerine başka bir akrabası ile evlendirdiklerini söyledi. 

 

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BOŞA GİTMESİN DİYE YEDEK DAMAT

Duruma gelinin babasının karşı çıktığı ve sarhoş damada kızını vermeyi reddettiğini, düğün hazırlıklarının zaten yapıldığını ve yedek bir plan yaptığını söyledi. Konuk olarak gelen akrabalarından birine danıştıklarını ve bundan sonra onların sarhoş damadın yerini doldurması üzerine karar kıldıklarını söyledi. Kızın babası, "Düğün saati 16:00'dı ama 20:00'de mekana ulaştılar. Ben de kızımı bir akrabamla evlendirdim" açıklamasını yaptı.

 

Damadın değişmesi sornası düğün kaldığı yerden devam etti. Söz konusu olay kısa sürede Hindistan'da ve daha sonra ise tüm dünyada basında kendisine geniş yer buldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç