Dacia Logoyu, Rengi, Kimliği Her Şeyi Değiştirdi: İşte Yeni Dacia
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dacia Logoyu, Rengi, Kimliği Her Şeyi Değiştirdi: İşte Yeni Dacia

Dacia'da köklü değişiklikler yapıldı ve yeni modellerden ilk fotoğraflar geldi. İşte yeni Dacia.

Taşıt 16 Eylül 2022 16:17 0
Dacia Logoyu, Rengi, Kimliği Her Şeyi Değiştirdi: İşte Yeni Dacia

Dacia logosunu ve araç renklerini değiştiriyor: İlk görüntü geldi.

Yıllardan bu yana ucuz araba denince ilk akla gelen otomotiv markalarından olan Dacia , bu söylemi yıkmak için kolları sıvadı ve köklü bir değişiklik yapacağını duyurdu. Gele nson dakika bilgilerine göre değişiklik , sadece logoda olmayacak. Tasarım, kimlik, renkler başta olmak üzere Dacia , araçlarında köklü ve büyük bir değişikliğe gidiyor.

Otomotiv sektörüne ilişkin haberleri önceden vermesi ile bilinen Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında söz konusu değişikliğin detaylarını verdi ve gelen görüntüleri paylaştı. Özpeynirci yaptığı açıklamada, "Renault'un bünyesindeki Roman Dacia, tarihinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor." dedi ve Dacia'nın ucuz araç söylemini yıkmayı hedeflediğini ifade etti.

Açıklmada, "'Düşük fiyatlı marka' imajını, 'Paranın değerini en iyi veren marka' olarak değiştirmek isteyen Dacia, bu kapsamda yeni kimlik, yeni logo, yeni bayilikler, yeni tasarım ve yeni renklere bürünmüş." ifadeleri kullanıldı. 

Açıklamanın devamında "Dacia, ayrıca elektrikli arazi aracı 'Manifesto' konseptini de tanıttı. Konsept, gelecekte üretilecek modeller için fikir vermesi, markanın satın alınabilirlik ve sürdürülebilirlik konusundaki temel mesajlarını güçlendirmek için 'Yaşayan bir laboratuvar' olarak da tasarlanmış." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın sonunda ise "Bu arada Renault, 2030 yılından itibaren tamamen elektrikliye döneceğini açıklarken, Dacia içten yanmalı araç üretip satmaya devam edeceğini açıkladı. Yani gidebileceği kadar gidecekmiş." denildi. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç