Dacia Jogger Mart Sonu Fiyat Listesi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dacia Jogger Mart Sonu Fiyat Listesi Belli Oldu!

Uygun fiyatıyla en çok satılan modellerden biri olan Dacia Jogger'in Mart sonu fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 28 Mart 2024 0
Dacia Jogger Mart Sonu Fiyat Listesi Belli Oldu!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni bir zam furyasının başlayacağı sektör kaynakları tarafından dile getirilmeye başlandı. Bu zam beklenen bir zam olurken oldukça farklı bir boyutu bulunuyor. Türkiye’de gerek kamuda gerekse de özelde akla gelebilecek her türlü zammın seçim sonrasına ertelendiği biliniyor. Bundan dolayı otomobil firmalarının Nisan ayına ilişkin zamları çok farklı olarak. Bu zammın yüksek oranlı olması beklenirken firmalar zam hesaplamalarını yapmaya başladılar. Şu anda ise sıfır kilometre otomobil satın alanlar kendilerini bu dev zamlardan korumuş olacaklar.

DACİA JOGGER İÇİN FIRSAT DÖNEMİ!

Sıfır kilometre otomobil satın alam planı yapan ve Dacia Jogger model aracı seçeneklerinde değerlendirenler için önemli bir fırsat sunuluyor. Şu anda firma tarafından sadece 2023 model Dacia Jogger satışı yapılıyor. Bu aracın 2024 modeli daha satışa çıkarılmadığı için bir fiyat avantajı bulunuyor. Firma 2024 model Dacia Jogger araçları satışa çıkardığında bunun bir maliyeti olacak. Bundan dolayı şu anda Dacia Jogger satın almak iki katlı avantajlı olacak.

Aile otomobili olarak adlandırılan Dacia Jogger firma tarafından 7 koltuklu araç olarak tanıtılıyor. Kalabalık ailelerin tercih ettikleri bir model haline gelen Dacia Jogger bu yönde talepler alabiliyor. Dacia Jogger için ay sonu fırsatı ile taleplerin artması bekleniyor.

DACİA JOGGER FİYAT LİSTESİ

Dacia Jogger için firma şu fiyat listesini açıkladı:

-Dacia Yeni Jogger Expression Turbo 110 bg 7 koltuklu: 1.116.000 TL
-Dacia Yeni Jogger Expression Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 1.130.000 TL
-Dacia Yeni Jogger Extreme Turbo 110 bg 7 koltuklu: 1.166.000 TL
-Dacia Yeni Jogger Extreme Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 1.180.000 TL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç