Cüneyt Arkın'ın Vasiyeti Açıklandı (Cenaze Töreni Ne Zaman Nerede?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cüneyt Arkın'ın Vasiyeti Açıklandı (Cenaze Töreni Ne Zaman Nerede?)

Bugün hayata gözlerini yuman usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın vasiyeti , nereye gömülmek istediği belli oldu.

Kültür Sanat 28 Haz 2022 15:35 0
Cüneyt Arkın'ın Vasiyeti Açıklandı (Cenaze Töreni Ne Zaman Nerede?)

Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'dan bugün acı bir haber geldi. Sabah saatleirnde yapılan açıklamada usta oyuncunun 84 yaşında hayata gözlerini yumduğuna yer verildi. 

Efsane oyuncu Cüneyt Arkın'ın vefatı sornası bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Cüneyt Arkın'ın nereye gömülmek istediğini açıkladığı bildirildi. 

Önceki gün gece saatlerinde bir anda rahatsızlanan Cüneyt Arkın, bölgeye gelen ambulansla hemen Beşiktaş'ta Ulus'ta bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı. Eşi Betül Cüreklibatur ve yakınları hemen hastaneye geldi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen usta oyuncu hayata gözlerini yumdu. 

ŞÖHRETİN KIYMETİNİ BİLEMDİK

Daha önc eBilal Özcan'un sunumu ile ekranlara gelen Laf Aramızda adlı programa katılan Cüneyt Arkın, burada yaptığı  açıklamada yine adından çokça söz ettirdi. Arkın, "Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik." dediği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir dükkan bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim. Ya çalışacaksın ya bir yerden para gelecek. Yalnız benim bir huyum vardır babamdan kalma, '3 kuruş kazanırsan bir kuruşunu biriktireceksin' derdi. Biriktirdim. Ancak bir yatırım yapmadık, akıllılık yapmadık. Hazır para ne kadar dayanır ki. İyi ki biriktirmişim iyi ki. Levent'te oturduğum eve güveniyordum. Onu sattığım zaman karı koca başımızı sokacağımız bir ufak yerimiz olabilirdi"

VASİYETİ

Haber Global'in aktardığı bilgiye göre atlara olan düşkünlüğü, atlara olan sevgisi ve şevkati ile bilinen Cüneyt Arkın'ın bir zamanlar katıldığı bir programda, "Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum." dedi ve şu ifadeleri kullandı: "Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim"

CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN NEREDE?

Arkın için 30 Haziran'da 10.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde anma töreni düzenlenecek.

Arkın'ın cenazesi, anma töreninin sonrasında, öğlen namazını müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç