Cumhurbaşkanı'ndan Borsa ve Banka Hisseleri Açıklaması: İnceleme Başlatıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı'ndan Borsa ve Banka Hisseleri Açıklaması: İnceleme Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında borsada inceleme başlatıldığını söyledi.

Borsa 29 Eylül 2022 00:13 0
Cumhurbaşkanı'ndan Borsa ve Banka Hisseleri Açıklaması: İnceleme Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan banka hisseleri ve borsada manipülasyon açıklaması.

Cnn Türk canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dikkat çeken borsa açıklamasında bulundu ve manipülasyon olduğunu , bu iddialar üzerine inceleme başlatıldığını söyledi. 

ZAMLAR

Asgari ücret, memur ve emeklilere zam ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi yapmış olduğumuz asgari ücret tespit rakamlarında son tespiti aralıkta yapacağız. Arkadaşlarımız çalışıyorlar, değerlendirmeleri yapıp yıl sonu itibarıyla adımları atacağız. 2023'e girerken çok daha güçlü bir şekilde gireceğiz. Bir defa tereddüt etmeden asgari ücreti yükseltirken, yapılan artışın maliyeti işverenin üzerine bırakmadık, onu da biz üzerimize aldık. 2023 yılında uygulanacak asgari ücret için önümüzdeki ay asıl tespiti yapacağız. Rakam konusunda hiç endişe edilmesin." ifadelerini kullandı ve EYT konusunda "Vedat Bey'in alanına girmeyeyim. Çalışmanın sonuna geldiklerini biliyorum. Bize sunduklarında da değerlendirmeyi yapacağız." dedi.

Erdoğan açıklamasının devamında TOGG ile ilgili şunları söyledi:

"Fiyatlar noktasında öyle ürkütücü bir fiyat çıkacağına ihtimal vermiyorum. Hedefimiz 29 Ekim'e yetiştirmek. Zaten Varank kimseye bırakmıyor. Araç çok huzurlu, rahat. Gürcan Bey, "Başkanım diyor, ne kadar basacaksan bas." Dedim ki, "Başıma belamı açacaksın" Km açıklarsam eleştiri alırım şimdi. Aracın potansiyeli mükemmel."

BORSA AÇIKLAMASI GELDİ

Borsa konusunda da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, manipülasyon  ile ilgili "Şu anda borsaya giren çok kazananı da oluyor ama az da olsa kaybedeni de oluyor. Ama bizim borsamız bu yıl sürekli kazandıran borsa oldu. Ama son dönemde baz spoekülatif sıkıntılar yaşandı. Ama biz borsamızdan gerçekten mutluyuz. Nebati bey hazırlıklar yapıyor. İnceleme ve denetimler yapılıyor. Ve en kısa sürede bunu kamuyouna açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç