Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli zammı açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli zammı açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli zammı açıklaması geldi.

Emekli Haberleri 29 Mart 2024 0
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli zammı açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli zammı açıklaması.

Emeklileri yakından ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptığı son dakika açıklamasında emekli maaş zammına değindi. İşte son dakika haberinin detayları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, NTV'de Ahmet Ergen'in sorularını yanıtlıyor.

Cevdet Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

EMEKLİLERİN ZAM TALEPLERİ

"Emekli sayımız 16 milyonu aştı. Çok ciddi bir rakama geldi. Emeklilerimizle ilgili her zaman yanlarında olduk. Geçenlerde yaptığımız düzenlemelerle kanuni artış oranlarına ilave yaptığımız düzenlemeler 300 milyar lira civarında bir tutar oluşturdu. Sayı fazla olunca etkisi de fazla oluyor. Birçok sıkıntıyı yaşadığımız bir döneme rağmen emeklilerimizin yanında olmaya çalıştık. Emeklilerimizin sıkıntılarının farkındayız. Temmuzda yeni bir değerlendirme olacaktır. Önümüzdeki dönemlerde emeklilerimizin sıkıntıları önceliğimiz olacaktır.

"GEÇEN MAYISLA İLGİLİ YANLIŞ BİR MUKAYESE YAPILIYOR"

1 Nisan'dan sonra bizi sürpriz beklemiyor. Tam aksine OVP'deki yol haritamız neyse adım adım hayata geçireceğiz. Seçim sonrası spekülasyonları yapanlar oluyor. Bu bir genel seçim değil. Genel seçimlerde milli politikaların değişmesini tartışabilirsiniz. Hükümetin değişme ihtimali vardır, Meclis'in değişme ihtimali vardır. Bugün yerel seçim yapıyoruz. Siyasi olarak baktığınızda milli ve makro politikaların değişmesi için bir zemin yok. Geçen mayısla ilgili yanlış bir mukayese yapılıyor"

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç