Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki Evinin Önünde Silah Sesleri: 1 Kişi Vuruldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki Evinin Önünde Silah Sesleri: 1 Kişi Vuruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önüne gelen bir kişi havaya ateş edince polis ekipleri onu etkisiz hale getirdi.

Son Dakika 18 Mayıs 2022 08:46 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki Evinin Önünde Silah Sesleri: 1 Kişi Vuruldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin önünde bir kişi havaya silahla ateş açtı.

İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Gece saatlerinde meydana gelen olay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'da bulunan evinin önünde yaşandı. Gece saat 3.00 sularında bölgede silah sesleri duyuldu. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini koruyan güvenlik ekipleri harekete geçti.

En dış güvenlik çemberi olarak adlandırılan bölgede meydana gelen olayda, iddialara göre polis ekipleri, kendilerine yaklaşmakta olan bir kişiden şüphelendi ve o kişiyi durdurdu. Polis üst araması yapmak istedi. Ama bu kişi 'Ben MEsihim , Erdoğan ile görüşeceğim' dedi ve daha sonra belinden silahını çekti. Polis de aynı anda silahını çekti ve ona silahını bırakıp teslim olması uyarısı yapıldı.

HAVAYA ÜÇ EL ATEŞ ETTİ

Silahını bırakmayan bu kişi , bölgede havaya 3 el ateş etti. ekipler ise ısrarlı uyarıya rağmen silahını bırakmayan bu kişiye müdahale etti.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Silahını bırak uyarısına aldırmayan ve havaya ateş eden bu kişi, polis ekipleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Sözcü'de yer alan haberde yaralanan kişinin daha önceden AK Parti'den Kocaeli Milletvekili aday adayı da olan İbrahim Karakoyun isimli kişi olduğu idia edildi. 

Vurularak etkisiz hale getirilen şüpheli, daha sonra bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baretta marka olduğu öğrenilen silahının incelenmesi ise polis ekipleri tarafından yapıldı. Alıunan silah, Polis Kriminal Laboratuvarı'na götürüldü. 

Olay ile ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç