Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitingi ne zaman, saat kaçta?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitingi ne zaman, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitingi saat kaçta? Miting ne zaman düzenlenecek? İşte son dakika bilgileri.

Siyaset 23 Mart 2024 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitingi ne zaman, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitingi saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da düzenlenecek mitinge katılacak. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok'a destek için düzenlenen miting kapsamında kürsüye geçecek Erdoğan'ın yeni iyi haberler vermesi bekleniyor.

31 Mart tarihinde yerel seçimler yapılacak. Seçimlere bir hafta kala sonucu en merak edilen iki şehir Ankara ile İstanbul oldu.

2019 yılında yapılan seçimlerde el değiştiren ve CHP'ye geçen Ankara ile İstanbul'u yeniden almak için yoğun şekilde çalışan Cumhur İttifakı, bu iki şehre yoğunlaşmış durumda. Gerek bakanlar, gerekse milletvekilleri, yaptıkları esnaf ziyaretleri ve iftar, sahur buluşmalarında Turgut Altınok'a destek istiyor. Bugün düzenlenecek mitingde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altınok için destek isteyecek.

MÜJDELER BEKLENİYOR

Emeklilere seyyanen zam beklentisi, kamu işçileri, memur maaşları, emeklilik konusunda bekleen yeni düzenlemeler için seçim öncesi müjde beklenirken konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün saat kaçta açıklama yapacağı merak ediliyor. Siz hangi konuda müjde bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ERDOĞAN SAAT KAÇTA KONUŞMA YAPACAK?

Bugün düzenlenecek mitingin saat 13.30'da başlayacağı bildirildi. Saat 14.00 civarında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapması bekleniyor. Erdoğan'ın açıklamalarından haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç