Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uygun Faizli Kredi Müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uygun Faizli Kredi Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada alınan yeni kararları duyururken bina yalıtımı için ucuz kredi müjdesini duyurdu.

Kredi 6 Haz 2022 19:10 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uygun Faizli Kredi Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada alınan yeni kararları duyururken bina yalıtımı için ucuz kredi müjdesini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan kabine toplantısında önemli kararlar alındı. Alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrasında Millete Sesleniş konuşması ile duyurdu. Çeşitli alanlarda yeni kararlar ilan edilirken konutlar için de destek kredisi açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aktardığı yeni karara göre binaların yalıtımının yapılabilmesi ve bu yolla enerji tasarrufu sağlanabilmesi adına daire başına 50 Bin TL’ye kadar destek kredisi verilecek. Bu kredi 60 ay vadeli olacak ve aylık faizi de yüzde  0,99 olarak uygulanacak. Bu kredinin detaylarına dair daha fazla ayrıntı ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

BİNALARA YALITIM İÇİN DESTEK KREDİSİ!

Binaların yalıtımı için kredi imkanına dair müjdeyi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yalıtımlı konut sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Bunun için de çok yeni bir çalışmaya başlıyoruz. Vatandaşlarımıza binalarının yalıtım çalışmalarında kullanılmak üzere 50 Bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlayacağız. Bu kredi 60 ay vadeli olacak ve aylık da yüzde 0,99 faizle vatandaşlarımıza verilecek.” dedi.

Enerji tasarrufunun sağlanabilmesi için verilecek olan bina yalıtımı kredisi için açıklamalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hem aile bütçelerine hem de devlet bütçesine yalıtımı yapılmış konutlar ile büyük bir destek sağlayacağız. Daha az enerji tüketilecek ve enerji maliyetlerini de kısmış olacağız. Verilecek olan kredinin detaylarını ilgili bakanlıklarımız açıklayacaklardır. Vatandaşlarımızı bu krediyi kulllanıp binalarının yalıtımlarını tamamlamaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu. 

AÇIKLAMA YAPILACAK

Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan ve daire başına verilecek olan 50 Bin TL’ye kadar kredi için şimdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yapacağı açıklama bekleniyor. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden verilecek olan bu kredi kampanyasının ne zaman başlayacağı ve hangi ek şartlarla verileceği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yapacağı açıklamalardan sonra netlik kazanacak.

Açıklama geldiğinde bildiirmle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç