Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarih vererek açıkladı: Güzel haberler gelecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarih vererek açıkladı: Güzel haberler gelecek

Son dakika haberi geldi. Gelen haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzel haberler geleceğini söyledi.

Haberler 26 Mart 2024 15
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarih vererek açıkladı: Güzel haberler gelecek

Son dakika: Erdoğan açıkladı: Güzel haberler gelecek.

Son dakika haberi geldi: Gelen açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılın ikinci yarısından sonra güzel haberler geleceğini söyleyerek iyi haberi verdi.

Yozgat'ta düzenlenen mitingde açıklama yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasına milli gelirin rekor kırdığını söyleyerek başladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Bugün 1 trilyondan fazla geliri olan bir Türkiye var. Tabancasını bile dışarıdan satın alan değil savunma sanayinde destan yazan Türkiye var. Balkanlarda barışın korunmasında, Karadağ'da işgalin sonlanmasında aktif rol alan cesur güçlü bir Türkiye var. Türkiye'yi sizlerle bu günlere getirdik. Ekonomiden ihracata her alanda ülkemizi 4-5 kat beraber büyüttük. Başta savunma olmak üzere her alanda kendi göbeğimizi kendimiz kestik. KAAN'ı gördünüz mü? Yapamaz dedikler, küçümsedikleri KAAN ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. 2028'de bir uçak sesi duyup gökyüzünde Türk mühendislerinin yaptığı KAAN'ı göreceğiz. Ülkemizin milli markası TOGG 1 yıldır yollarımızı süslüyor. Devrim otomobilini engellediler ama bunda başaramadılar. Her türlü rezilliği sergilediler ancak emellerine ulaşamadılar. Fabrikası bile yok diyenlere aldırmadan yolumuza devam ettik. Türkiye'yi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisine dahil edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkemizin büyüme tarafında hiçbir sorunumuz yok. Deprem nedeniyle oluşan 104 milyarlık yüke rağmen büyüme kat ettik. Gelirimiz 1 trilyon doların üzerine çıktı. İşsizlik oranımız 9,4 oranı ile son 10 yılın en düşük seviyesini gördü. 57 milyon turist ve 54.5 milyar dolar geliri yakaladık. Enflasyon konusunda da yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelmeye başlayacak. Hayat pahalılığının emeklileri bunalttığını biliyorum. Pek çok adım attık. Emekliler için maaş ve ikramiyede yüzde 50 zam ve promosyonla önlem adımları attık.  Sadece bu üç 300 milyar liralık ek kaynak kullandık. Kamu bankaları 8-12 bin lira promosyon ödeyecek dün başvurular başladı. Özel bankaların da bu tutarın altında kalmayacağını umuyorum. bayram ikramiyesini nisanın ilk haftası hesaplara yatırıyoruz"

GÜZEL HABERLER GELECEK

Erdoğan sözlerinin evamında yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler geleceğini söyleyerek, "Yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelmeye başlayacak. Nasıl daha önce enflasyonu tek haneye düşürdüysek aynı başarıyı tekrarlayacağız" dedi.

Siz hangi güzel haberleri bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (15)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
zam yapmayinda beklentimiz kalmadı artık emeklilere gözlerinizi ve kulaklarınızı kapadinizya Allah'a havale ediyorum hepinizi o gerekeni yapar
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Esnafa verilen söz 7200
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Taşeron bekleniyo ama hala herkez sessiz
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Emekliler yilinda emekliyi unuttunuz sayin cumhurbaskani Helede su Ramazan gunu Rabbim buyuk
Ziyaretçi 4 Ay Önce
primim var ve yaş beklemek istemiyorum