Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan imam hatip eleştirilerine yanıt
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan imam hatip eleştirilerine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan imam hatipliler için son dakika açıklaması geldi. Erdoğan, kendi 4 çocuğunu da imam hatipe gönderdiğini söyledi.

Eğitim 7 Haz 2024 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan imam hatip eleştirilerine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan imam hatip eleştirilerine cevap: Benim 4 çocuğum imam hatip mezunu.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imam hatiplere ilişkin eleştirilere cevap verdi.

"2003 yılından bugüne kadar toplam 372 bin 995 adet yeni derslik yapımını tamamlayarak eğitim camiamızın hizmetine sunduk" diyerek açıklamasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin öğretmen ataması hakkında, "İnşallah bu sene atayacağımız 20 bin öğretmen ile eğitim ordumuzu güçlendireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

KANUN TEKLİFİ MECLİSE GELİYOR

Yeni öğretmenlik düzenlemesinin yakın zamanda meclise geleceğini söyleyen Erdoğan, "Öğretmenlik Mesleği ve Milli Eğitim Akademisi kurulmasıyla ilgili kanunun hazırlıklarını tamamladık. İnşallah yakında Meclisimizde görüşmeleri başlayacak" dedi.

Erdoğan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Çok erken yaşlardan itibaren çocuklar, küresel kültürün dayatmalarına maruz kalmaktadır. Bunların en başında da cinsiyetsizleştirme projeleri vardır"

"Hep beraber, el ele vererek, küresel cinsiyetsizleştirme belasının önüne geçeceğimize inanıyorum"

"Dünya değişirken Türkiye nasıl aynı kalmıyorsa bütün unsurlarıyla eğitim sistemimizin de yerinde aynı kalması beklenemez"

"Eğitimin ömür boyu devam eden, canlı ve dinamik bir süreç olduğunu gayet iyi biliyoruz. Burada mühim olan yenilenme ile birlikte köklerden kopmamaktır"

4 ÇOCUĞUM İMAM HATİP'TE OKUDU

4 çocuğunun da imam hatipte okuduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi çocuklarının da imam hatipte okuduğunu söyleyeren, "Ben bir babayım. 4 çocuğum da İmam Hatip Mezunu. Ve bunların içinde Harvard'ı bitiren var. London School of Economics bitiren var. Demek oluyor. İmam Hatip'ten oraya geçtiler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç