Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli zammı açıklaması: Biz hep dürüst olduk
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli zammı açıklaması: Biz hep dürüst olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında emekli zammı talebine değindi ve hep dürüst olduklarını söyledi.

Emekli Haberleri 6 Mart 2024 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli zammı açıklaması: Biz hep dürüst olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz hep dürüst olduk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere maaş zammı açıklaması geldi. ERdoğan, bütçe imkanları dahilinde zam yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete tepki gösterdi ve emeklilere hayal satıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında emeklilerin zamlarının eşitlendiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bütçe imkanlarımızı zorlayarak emeklilerimizin yükünü hafifletecek adımları attık atıyoruz. Sene başından önce her bir emeklimize 5 bin lira ödeme yaptık. SSK ve Bağkur emeklilerine yüzde 12 ilave artış yaptık.

Yani SSK, Bağkur emekli sandığı fark etmeksizin tüm emeklilerimiz ücretlerinde 2024'ün ilk 6 ayı için 49.25 zam almış oldu. En düşük emekli aylığı ise 7500 liradan 10 bin liraya çıkardık. İlk kez bizim uyguladığımız emekli bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik.

Sadece bu iyileştirmeler için kullandığımız kaynak 300 milyar lirayı buldu. Devletimizin gelirleri arttıkça çok daha fazlasını yapacağız.

Emeklilerin şunu bilmesini isterim. Biz muhalefet gibi hayal taciri değiliz. Biz sırf oy uğruna milletimize yalan söylemeyiz. Şimdiye kadar hep dürüst olduk. Vatandaşımız da daima gönül dili iel açık yüreklilikle konuştuk.

İnşallah el ele verecek ve sorunlarımızı birlikte çözeceğiz"

AK PARTİ SEÇİM SONRASINI İŞARET ETTİ

Muhammet Emin Akbaşoğlu bugün yaptığı açıklamada emeklilere ek zam için seçim sonrası Haziran Temmuz aylarını işaret etti. Emekli ek zamdan haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç