Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bitcoin Açıklaması: Kripto Paralara Sıcak Bakmıyorum
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bitcoin Açıklaması: Kripto Paralara Sıcak Bakmıyorum

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto paralar hakkında son dakika açıklaması geldi.

Kripto Paralar 19 Mayıs 2022 22:05 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bitcoin Açıklaması: Kripto Paralara Sıcak Bakmıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yıldönümüzde Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada gençlerden gelen soruları yanıtladı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada kripto paralar meselesine değindi.

Mikrofonu alan gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sordukları sorularda Kripto paralarla ilgili dünyanın birçok ülkesinde düzenlemeler yapıldığı ,vergilendirmelere gidildiğine , Türkiye'de bu konuda bir çalışma olup olmadığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakış açısının ne olduğu, Elon Musk ile bu konularda, teknolojik alt yapı için görüşülüp görüşülmediği sorusunu sordu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan verdiği cevapta şunları söyledi:

"Elon Musk ile görüşme daha çok bununla alakalı değil , daha çok uzaya göndereceğimiz uzay aracı ile konuştuk. Ve o konuda müşterek hareket edebiliriz kararına vardık. Ama bu kripto para konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Mecliste bunun müzakeresi yapılıp ona göre adımlarımızı atacağız. Doğrusu benim kanaatimi soracak olursanız ben kripto para olayına sıcak bakmıyorum. Arkadaşlarımız çalışmalarını yaptıktan sonra adımlarımızı atacağız.

Yani birini zengin birini fakir yapacak olan bu tür araçlarla adım atmanın doğru olmadığına inanıyorum."

BİTCOİN KAÇ DOLAR?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 1 BTC bugün yüzde 3.46 yükseldi ve 30 bin 209 dolar seviyesine kadar yükseldi.Ethereum da yükselişe geçti ve 1 ETH 2 bin 14 dolar seviyesine geldi. XRP 0.41 dolara yükselirken BNB Coin 305 dolara kadar çıktı. Doge coin ise 0.08 dolar seviyesinde seyrediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç