Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete zam açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete zam açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV- A Haber ortak programında asgari ücretlileri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Çalışma Hayatı 26 Mayıs 2023 23:13 1
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete zam açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçime 2 gün kala asgari ücret açıklaması.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir son dakika açıklaması geldi. ATV- A Haber ortak programında açıklamalarda bulunan Erdoğan burada yaptığı açıklamada asgari ücrete zam konusuna değindi. İşte son dakika haberinin detayları.

En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkarıldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayında yeni bir güncelleme yapacaklarının müjdesini verdi. Erdoğan ayrıca, asgari ücret için de enflasyona karşı koruyacak bir tedbir alınacağını söyledi.

"ASGARİ ÜCRETLİ ENFLASYONA EZİLMEYECEK"

Enflasyonun düşüş eğiliminde olduğunu söyleyen Erdoğan, "Temmuz ayında asgari ücrete ilişkin hesaplamalar sürüyor. Bu, asgari ücret komisyonunun toplanıp çalışmasıyla belirleniyor. Bugüne kadar olduğu gibi bütün emekçilerimizi enflasyona karşı koruyacak tedbirleri alacağız ve bu yönde bütün gerekli adımları da atacağız. Enflasyon şu anda düşüş eğilimine girdi, tek haneli rakamlara inşallah yine biz indireceğiz" diyerek asgari ücrete zam geleceğinin sinyalini verdi. 

Asgari ücret zammı belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Korkuyorum