Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Geldi: TTK 4 Bin İşçi Alımı Geliyor 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Geldi: TTK 4 Bin İşçi Alımı Geliyor 2022

TTK'ya 4 bin işçi alımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi ve konu ile ilgili çalışmalar hızlandırıldı.

İş İlanları 1 Ağu 2022 19:43 1
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Geldi: TTK 4 Bin İşçi Alımı Geliyor 2022

TTK'ya işçi alımı hakkında açıklama.

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından yapılacak işçi alımı bekleniyor. İşçi alımı beklenirken bir son dakika haberi geldi. Pusula Gazetesi'nde yer alan haberde GMİS Genel Başkanı Yeşil'in açıklamasına yer verildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada TTK işçi alımının üretime etkisinin olacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşarak söz konusu işçi alımını ilettiklerini söyledi. İşçi alımına değinen Yaşil, Cumhurbaşkanının işçi alımına yardımcı olacağı ve konuyu takip ettiklerini söyledi. GMİS Başkanı Hakan Yeşil yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İşçi alındığında üretimin arttığını bilimsel raporlarda yaptığımız çalışmalarla da yetkililere raporlarını gösterdik evet işçi alındığında üretimin de arttığı net bir şekilde görülmüştür bizim talebimiz bu ekonomik sıkıntıda özellikle Pandemi de yaşadığımız biz bize kaldığımız dönemlerde bizim kendi enerji kaynaklarımızın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Bunu da göz önünde bulundurarak son zamanlardaki yaşanan enerji krizlerinde tamamen yerli ve milli kaynakların öne çıktığı bir dönemi yaşadık tabi burada buna istinaden de kuruma işçi alınması gerektiğini işçi sayısının artırması gerektiğini dışarı bağımlılığın azaltılması gerektiğini kendi bölgemizdeki insanlarıdan işçi alınması gerektiğini önemle vurguladık bu uygulamaya devam edeceğiz süreci başından sonuna takip ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımıza kadar ulaştık Cumhurbaşkanımızın bu konuda bize yardımcı olacağını bize beyan ettiler ama süreci bekliyoruz takip ediyoruz"

4 BİN İŞÇİ ALIMI BEKLENİYOR

Daha önce yapılan açıklamada işçi alımı sayısının 4 bin olarak beklendiğine yer verildi. Son karar Cumhurabşkanında. Cumhurbaşkanı'nın onayı sonrası işçi alımına çıkılacak. Şimdi işçi alımı onay sürecinde. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ne olur alım başlasın yoksa kaçak ocaklar çok can yakacak bir ekmeye muhtaç olan çok insan var