Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçimleri Kazanır mı? İşte Anket Sonucu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçimleri Kazanır mı? İşte Anket Sonucu

Son dakika haberi: Metropoll Araştırma Şirketi tarafından yapılan açıklamada seçim anket sonucuna yer verildi.

Siyaset 11 Ekim 2022 12:13 2
Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçimleri Kazanır mı? İşte Anket Sonucu

Son dakika: Metropoll'den anket.

Son dakika haberi: Metropoll Araştırma Şirketi'nden son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada ankete katılanlara Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanır mı? sorusu soruldu. 

Seçimlere 8 ay civarında zaman kaldı. Seçim sürecine ise girildi. Partiler, bvekiller, il ilçe teşkilatları, gençlik, kadın kolları tüm partilerde sahaya indi ve vatandaşın nabzını tutmaya başladı. Seçim sürecine girilmesi ile birlikte anket şirketleri de harekete geçti ve vatandaşlara kime oy verecekleri sorusu soruldu.

Her ay bir anket yapan Metropoll Araştırma Şirketi, bu ayki anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan sorusunu sordu. Soruda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'ın seçimi kazanıp kazanamaycağı sorusu soruldu.

Eylül ayının sonunda kapsamlı şekilde yapılan anketin sonucu ise şu şekilde sıralandı:

"Seçmenin yüzde 49'u bu pazar bir cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve Erdoğan yeniden aday olsa seçimi kazanacağını, yüzde 48'i ise kazanamaycağını belirtmektedir.

Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve Erdoğan yeniden aday olsa sizce seçimi kazanır mı?

Kesinlikle kazanır: Yüzde 24.8

Kazanır: Yüzde 23.7

Kazanamaz: Yüzde 30.9

Kesinlikle kazanamaz: Yüzde 16.8

Fikrim yok: Yüzde 3.7"

Metropoll tarafından yapılan açıklama ve son aylarda aynı anketin sonucunun grafiği şu şekilde açıklandı:

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, seçim sürecinden, kredi, banka, emlak, toki, finans, ekonomi haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Böyle giderse kazanamaz petrol düşerken indirim yapılmıyor çıktığı anda 4 kere birden zam yapılıyor ya Türk halkı yermi bu numarayı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
kazanabilmesi için gerekli şartlar 1- Enflasyonu düşürürken asgari ücreti arttırmak 2- Dolar Euro Benzin Mazot elektrik doğalgaz da ki rakamları indirecek 3-Araç alımı kolaylaşması açısından Ötv ve Kdv yi olabildiğince indirmek 4-Cep telefonunu herkesin alabileceği seviyelere çekmek ki tüm dünya ülkelerinden daha pahalıya satıyoruz bunları yaparsa kalır yapamazsa kesintisiz gider