Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'ya Ne Zaman Gelecek? Fındık Fiyatları Ne Zaman Açıklanacak? Ne Kadar 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'ya Ne Zaman Gelecek? Fındık Fiyatları Ne Zaman Açıklanacak? Ne Kadar 2022

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman Ordu'ya gelecek? Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Tarım 26 Tem 2022 19:13 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'ya Ne Zaman Gelecek? Fındık Fiyatları Ne Zaman Açıklanacak? Ne Kadar 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman Ordu'ya gelecek?

Fındık fiyatlarının açıklanması için geri sayımda sona gelindi. Konu ile ilgili son dakika açıklaması dün geldi. Gelen açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyaretinde fındık fiyatlarının açıklanacağını söyledi.

Erdoğan yaptığı açıklamada "Ordu'da da orada şimdi herkesin beklentisi 'Acaba fındık fiyatları ne olacak'. Açıklayacağız tabii, işimiz o. Zaten yani çayın olduğu yerde onu açıklıyoruz, buğdayın olduğu yerde buğdayı açıklıyoruz. Şimdi fındığın olduğu bölgeler Trabzon, Ordu, Samsun, Sakarya, Düzce, vesaire onların da artık şu anda mevsimi geldi. Yani alavere dalaverecilere falan işi bırakmadan biz bu açıklamayı yapacağız. Bu açıklamayı yaparken ben Bay Kemal'in ağzına bakıp bir de ortağı hanımefendinin ağzına bakıp da biz rakam açıklayamayız, bizim sırtımızda küfe var. Dolayısıyla bu küfenin gereği neyse biz bu açıklamayı yaparız ama bu açıklamayı yaparken de bütün fındık müstahsilini asla enflasyona filan biz ezdirmeyiz." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada fındık fiyatlarının Ordu ziyaretinde açıklanacağını söyledi. Bu açıklaması sonrasında vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu'ya ne zaman geleceğini araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu'ya geleceği konusuna değindik. 

Gelen son dakika bilgilerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Temmuz 2022 tarihinde Ordu'ya geleceği öğrenildi. Fındık fiyatları açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Sizce fındık fiyatları ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç