Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizden sabırlı olmasını, bizi desteklemesini istiyoruz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizden sabırlı olmasını, bizi desteklemesini istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayat pahalılığı hakkında açıklama geldi. Erdoğan aşılmayacak sıkıntı olmadığını söyledi.

Siyaset 11 Mayıs 2022 15:01 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizden sabırlı olmasını, bizi desteklemesini istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayat pahalılığı açıklaması.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada hayat pahalılığına değindi ve 83 milyona seslendi. 

TÜRKİYE EKONOMİSİ EN BÜYÜK 10 EKONOMİDEN BİRİ OLACAK

Ekonomide 3 hedef olduğunu söyleyerek açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi programımızın ilk ayağı , ekonomimizi ilk 10 ekonomi arasına koymak." dedi ve Türkiye ekonomisinin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireceğini söyledi. 

İSTİHDAM

Ekonomideki ikinci adımın istihdam olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İkinci konu ise istihdam: İnsanımızı iş aş ve ekmek kapısı açılacak." dedi ve yeni iş kapılarının açılacağını, vatandaşların iş sahibi yapılmaya devam edileceğini söyledi.

HAYAT PAHALILIĞI VE GELİR ARTIŞI

Üçüncü adımın hayat pahalılığı olduğunu söyleyen Erdoğan, "Üçüncü olarak fiyat artışları kontrol altına almak ve gelirleri yükseltmek. " dedi ve şunları söyledi:

ERDOĞAN: ÇÖZÜLMEYECEK SIKINTI YOK, SABIRLI OLUN VE BİZİ DESTEKLEYİN

"Türkiye diğer ülkeler gibi rahat para kazanan, sömürge geçmişi zenginliklerini harcayabilen ülke değildir. Biz alın terimizle kazanan, bedelini ödemeden hiçbir zenginliğe ulaşmayan bir ülkeyiz. Biz trilyonlarca parası olan ülkelerden daha iyi bir yönetime sahibiz. Hali hazırda yaşadığımız sıkıntıların hiçbiri çözülmez değil. Biz üretimimizde ihracatımızla , insanı duruşumuzla dünyaya açılmayı sürdürüyoruz. Elbete bedeller ödüyoruz. Sıkıntılar çekiyoruz. Hepsinin karşılığını alıyoruz. Alacağız. Milletimizden sabırlı olmasını, bizi desteklemesini, yalan ve iftiralara aldırmadan , ülkemizin kazanım ve hedeflerine sarılmasını istiyoruz. "

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç